Libnet.ro
UNICEF

13:30

Marian Munteanu, nominalizat de PNL pentru o alta functie - surse

Antena3 Antena3,
Marian Munteanu, nominalizat de PNL pentru o alta functie - surse

BPN al PNL Bucuresti ar fi validat, marti seara, lista de candidati la functia de consilier general la Primaria Capitalei, primul fiind Marian Munteanu, nominalizat anterior pentru primaria Bucurestiului, au. continuă pe Antena3

Retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei, discutata de conducerea PNL/ Mai multe sedinte, programate pentru miercuri

In cursul serii de marti au existat tot multe informatii referitoare la o iminenta retragere a lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei, au declarat pentru HotNews. ro surse din PNL. Vezi in articol fimul serii de marti pe aceasta tema.

Ciprian Ciucu a fost una dintre variantele discutate de PNL pentru Primaria Bucuresti (surse)

Ciprian Ciucu, candidatul sustinut de partidul M10, a fost una dintre variantele discutate in PNL pentru Primaria Bucuresti intre momentul retragerii lui Ludovic Orban si nominalizarea lui Marian Munteanu, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Nu este clar in acest moment daca varianta sustinerii lui Ciucu mai sta in picioare in eventualitatea retragerii sprijinului PNL pentru Marian Munteanu. UPDATE: Duminica, intr-o conferinta de presa, copresedintele PNL Alina Gorghiu a infirmat informatiile conform carora Ciprian Ciucu ar fi fost o alta optiune a liberalilor pentru Primaria Capitalei.

Marian Munteanu, unda verde pentru parade si cluburi gay daca devine primarul Capitalei

Marian Munteanu ar da unda verde paradelor gay si aprobarilor necesare pentru astfel de cluburi, in cazul in care ar castiga alegerile la Primaria Capitalei, a spus duminica noul membru PNL,.

Marian Munteanu renunta la candidatura pentru Primaria Capitalei. Catalin Predoiu, noul candidat al PNL

Conducerea PNL a decis retragerea candidaturii lui Marian Munteanu in cursa pentru Primaria Capitalei. Dupa sedinta partidului Marian Munteanu a anuntat ca lipsa unitatii din partid l-a determinat sa se retraga.

Liderii liberali se reunesc pentru a discuta despre candidatura lui Marian Munteanu

Copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, se intalnesc miercuri cu presedintele Organizatiei PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, si seful de campanie pentru Capitala, Teodor Atanasiu, pentru a discuta despre candidatura lui Marian Munteanu si strategia pentru campanie. La sedinta este asteptat si candidatul pentru Capitala.

Marian Munteanu a declarat ca nu a semnat declaratia de integritate, dar o va face

Marian Munteanu, propunerea PNL pentru Primaria Capitalei, a declarat pentru B1 TV ca nu a semnat declaratia de integritate, dar va face acest lucru si nu are nicio emotie. Nu, o sa o semnez.

Surse: PNL Bucuresti a validat candidatii la functia de consilier general la Primaria Capitalei. Marian Munteanu, primul pe lista

Biroul Permanent al PNL Bucuresti a validat, marti seara, candidatii la functia de consilier general la Primaria Capitalei, primul fiind Marian Munteanu, nominalizat anterior drept candidat la PMB.

Conducerea PNL Bucuresti a validat candidatii la CGMB

Biroul Permanent al PNL Bucuresti a validat marti seara lista de candidati la functia de consilier general la Primaria Capitalei, primul fiind Marian Munteanu, nominalizat anterior pentru fotoliul de edil-sef al Bucurestiului, au precizat pentru Agerpres surse din cadrul formatiunii.

SURSE: Marian Munteanu, retras de PNL din cursa pentru Primaria Generala

Liberalii se intrunesc, marti seara, in jurul orelor 19:30 intr-o sedinta in urma careia, cel mai probabil,Marian Munteanuva fi retras din cursa pentru Primaria Capitalei, au declarat pentru Ziare. com surse.

VIDEO-INTERIVIU Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primaria sectorului 1: Marian Munteanu este un om cu foarte mult curaj. Bucurestiul are nevoie de un om curajos care sa ia decizii transante / Vreau sa impun standarde de cost pentru spatiile verzi/ Far

Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, este un caracter care a marcat istoria postdecembrista a Romaniei, cu mult curaj, iar Bucurestiul are nevoie de un primar foarte curajos care sa ia decizii transante in niste probleme extraordinar de dureroase, decizii pe care un alt fel de primar nu le-ar putea lua, a declarat Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primaria sectorului 1, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Nazare spune ca dreapta trebuie sa castige si ca in batalia de la sectorul 1 este dispus sa il sustina pe candidatul dreptei cotat cel mai bine in sondaje. Eu sunt dispus sa il sustin pe oricare dintre cei mentionati sau altii care se mai inscriu in cursa daca sunt in stare sa invinga PSD-ul, spune acesta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )