Libnet.ro
UNICEF

05:30

Marian Vanghelie, despre Sorin Oprescu: ii urez sanatate. Este greu. Nu ma bucur de raul altuia (VIDEO)

B1 B1,
Marian Vanghelie, despre Sorin Oprescu: ii urez sanatate. Este greu. Nu ma bucur de raul altuia (VIDEO)

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie i-a transmis sanatate primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, care este arestat preventiv pentru luare de mita. ii urez sanatate. Este greu. Nu ma. continuă pe B1

Marian Vanghelie, despre Victor Ponta: Sa lase tara asta in pace si sa se duca in Dubai

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, este de parere ca premierul Victor Ponta ar trebui sa lase Romania in pace si sa se duca in Dubai. Sa lase tara asta in pace si sa se duca in Dubai.

Marian Vanghelie, despre Victor Ponta: Sa lase tara asta in pace si sa se duca in Dubai (VIDEO)

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, este de parere ca premierul Victor Ponta ar trebui sa lase Romania in pace si sa se duca in Dubai. Sa lase tara asta in pace si sa se duca in Dubai.

Vanghelie, despre Oprescu: ii urez sanatate; doar nebunii se bucura de raul altuia

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat vineri ca ii ureaza sanatate lui Sorin Oprescu si ca nu se bucura ca acesta a fost arestat preventiv, deoarece doar nebunii se bucura de raul.

Mesajele lui Marian Vanghelie pentru Victor Ponta si Sorin Oprescu: Nu ma bucur de raul altuia. Numai nebunul se bucura!

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, este de parere ca premierul Victor Ponta ar trebui sa lase Romania in pace si sa se duca in Dubai. Vanghelie s-a prezentat vineri la Tribunalul Bucuresti, unde are termen in dosarul in care este acuzat de acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.

Magistratii au dat un nou termen pentru Marian Vanghelie. Acelasi personaj de incurca in denunturi!

10 - Magistratii au dat un nou termen pentru Marian Vanghelie. Acesta va merge din nou la Tribunalul Bucuresti pe data de 6 octombrie, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita.

Marian Vanghelie, din nou in fata instantei

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, va ajunge vineri din nou in fata instantei, in dosarul in care este acuzat de acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, informeaza B1.

Clipe tensionante pentru Marian Vanghelie. Edilul ajunge din nou in fata magistratilor

Marian Vanghelie ajunge astazi in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani. Potrivit procurorilor DNA, in.

Liviu Dragnea, dupa suspendarea lui Sorin Oprescu: Robert Negoita are mandat total din partea noastra sa conduca discutii despre acest subiect

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, dupa emiterea ordinului de suspendare din functie a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, ca Robert Negoita, presedintele Organizatiei PSD.

Grenada lui Nutu Camataru impunea mitele pentru Sorin Oprescu

Sorin OPRESCU l-a impus in grupul mafiot de la Primarie pe soferul sau, Cristian Stanca, zis Grenada, pentru ingreunarea descoperirii faptelor de coruptie. Grenada este cumnatul interlopului Nutu CAMATARU.

Infractorii cu cazier ajunsi oamenii de incredere ai lui Sorin Oprescu. Pentru ce faradelegi au fost condamnati

Trei dintre arestatii din dosarul de coruptie al primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, au fost condamnati definitiv pentru diferite infractiuni si sunt cunoscuti cu antecedente penale. Edilul este in arest din 6 septembrie, fiind acuzat ca a primit mita 25. 000 de euro de la un afacerist.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )