Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mesajele lui Marian Vanghelie pentru Victor Ponta si Sorin Oprescu: Nu ma bucur de raul altuia. Numai nebunul se bucura!

Adevărul Adevărul,
Mesajele lui Marian Vanghelie pentru Victor Ponta si Sorin Oprescu: Nu ma bucur de raul altuia. Numai nebunul se bucura!

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, este de parere ca premierul Victor Ponta ar trebui sa lase Romania in pace si sa se duca in Dubai. Vanghelie s-a prezentat vineri la Tribunalul Bucuresti, unde are termen in dosarul in care este acuzat de acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani. continuă pe Adevărul

Marian Vanghelie, despre Victor Ponta: Sa lase tara asta in pace si sa se duca in Dubai

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, este de parere ca premierul Victor Ponta ar trebui sa lase Romania in pace si sa se duca in Dubai. Sa lase tara asta in pace si sa se duca in Dubai.

Marian Vanghelie, despre Victor Ponta: Sa lase tara asta in pace si sa se duca in Dubai (VIDEO)

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, este de parere ca premierul Victor Ponta ar trebui sa lase Romania in pace si sa se duca in Dubai. Sa lase tara asta in pace si sa se duca in Dubai.

Marian Vanghelie, despre Sorin Oprescu: ii urez sanatate. Este greu. Nu ma bucur de raul altuia (VIDEO)

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie i-a transmis sanatate primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, care este arestat preventiv pentru luare de mita. ii urez sanatate. Este greu. Nu ma.

Magistratii au dat un nou termen pentru Marian Vanghelie. Acelasi personaj de incurca in denunturi!

10 - Magistratii au dat un nou termen pentru Marian Vanghelie. Acesta va merge din nou la Tribunalul Bucuresti pe data de 6 octombrie, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita.

Clipe tensionante pentru Marian Vanghelie. Edilul ajunge din nou in fata magistratilor

Marian Vanghelie ajunge astazi in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani. Potrivit procurorilor DNA, in.

Marian Vanghelie, din nou in fata instantei

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, va ajunge vineri din nou in fata instantei, in dosarul in care este acuzat de acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, informeaza B1.

Rechizitoriu DNA: Victor Ponta i-a amenintat cu sesizari la parchet pe inspectorii fiscali care solicitau documente din cabinetul sau de avocatura

Victor Ponta i-a amenintat pe inspectorii fiscali care solicitau in 2011 documente de la cabinetul sau de avocatura cu sesizari penale, se arata in rechizitoriul procurorilor DNA. Ponta era la vremea respectiva lider PSD, partid aflat in opozitie, si declansase o serie de atacuri la seful ANAF de atunci, Sorin Blejnar. Potrivit procurorilor, Ponta si Sova ar fi decis sa falsifice o serie de documente pentru a dovedi ca s-au prestat o serie de servicii intre cele doua cabinete de avocatura, care in realitate nu ar fi existat. Premierul Victor Ponta a fost trimis, joi, in judecata in dosarul Turceni-Rovinari sub acuzatia de fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor.

Victor Ponta, atac la adresa liberalilor: Salut faptul ca Bucuresti are o conducere care poate gestiona problemele de zi cu zi! Cei de la PNL au dat bir cu fugitii

Premierul Victor Ponta a salutat faptul ca orasul Bucuresti are un primar interimar, dupa suspendarea lui Sorin Oprescu, arestat pentru 30 zile sub acuzatia de luare de mita. Salut faptul ca Municipiul Bucuresti .

UPDATE Un nou dosar pentru premier, DNA a disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul Victor Ponta - surse / Un judecator a refuzat dosarul premierului Victor Ponta, invocand o incompatibilitate

UPDATE Procurorii DNA au disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul premierului Victor Ponta, deoarece vizeaza si alte persoane fata de care nu s-au finalizat cercetarile, au declarat vineri pentru Agerpres surse judiciare. Asta inseamna inca un dosar pentru premierul Ponta. Pe de alta parte, un judecator caruia i se repartizase dosarul premierului Victor Ponta a refuzat cazul, invocand motive de incompatibilitate, informeaza Digi24.

Liviu Dragnea, la B1 TV: N-am vorbit azi cu Victor Ponta/Daca premerul isi da demisia, vom lua o decizie in Coalitie/ Nu vrem sa riscam insa pierderea guvernarii/ Oprea poate fi un premier bun, dar nu al unui guvern PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este invitatul lui Catalin Striblea in aceste momente la B1 TV. Dragnea spune ca nu a vorbit azi cu Victor Ponta, ca o decizie in partid in privinta trimiterii in judecata a premierului se va lua dupa consultari atente pentru a nu risca iesirea partidului de la guvernare. O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate sa puna partidul intr-o situatie dificila in sensul ca nu avem nicio garanatie ca presedintele Iohannis va nominaliza o persoana de la PSD. Voi avea o discutii si cu Victor Ponta si cu Guvernul. Nu sunt semne ca partidul nu l-ar sustine in continuare, a declarat Dragnea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )