Libnet.ro
UNICEF

09:00

Marian Vanghelie, iesire golaneasca la adresa paparazzilor care l-au urmarit

Antena3 Antena3,
Marian Vanghelie, iesire golaneasca la adresa paparazzilor care l-au urmarit

Primarul care este, Marian Vanghelie, si-a iesit din fire. Urmarit de paparazzi dupa ce a luat masa in centrul Capitalei, Marian Vanghelie i-a injurat si i-a amenintat pe cei care au indraznit sa-l. continuă pe Antena3

Marian Vanghelie: Functia mea in PSD se numeste Marian Vanghelie. / Ne vom suspenda pana se rezolva problemele. / Imi mentin ce am spus vizavi de Sebastian Ghita

Marian Vanghelie a declarat marti, dupa sedinta de urgenta a conducerii PSD, ca se va autosuspenda din functiile detinute in PSD, cel mai important lucru fiind ca Victor Ponta sa castige alegerile. El a adaugat, insa, ca isi mentine afirmatiile la adresa lui Sebastian Ghita, pe care nu l-a considerat niciodata un membru vechi de partid.

Marian Vanghelie a injurat si amenintat o echipa de jurnalisti (VIDEO)

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a dezlantuit la adresa jurnalistilor, transmite B1 TV citand Wowbiz. Surprins in timp ce se afla la un restaurant de lux, impreuna cu actuala sa iubita, Oana Niculescu M.

Radu Tudor: Marian Vanghelie, urmatorul arestat din PSD

Jurnalistul Radu Tudor este de parere ca urmatorul greu al PSD care va fi arestat ar putea fi Marian Vanghelie. La Parchetul General e un dosar foarte foarte complicat care il vizeaza si pe Marian Vanghelie. Au.

Marian Vanghelie, despre scandalul cu jurnalistii: Nu erau jurnalisti. Am fost urmarit de la ora zece dimineata de patru masini

Marian Vanghelie a facut declaratii, in momentul in care a ajuns la sedinta Partidului Social Democrat, despre imaginile difuzate de Wow Biz in care politicianul injura si ameninta o echipa de.

Primarul Marian Vanghelie ii injura pe Ponta si Ghita intr-o altercatie cu paparazzi

Primarul Marian Vanghelie a blocat masina unor paparazzi, i-a injurat si a avut un comportament violent, dupa ce acestia l-au urmarit fi filmat in timp ce lua masa in oras cu actuala sa iubita, Oana Niculescu Mizil, si sotii Mircea si Mihaela Geoana. Potrivit jurnalistilor de la WOWbiz. ro, Vanghelie a atribuit actiunea fotografilor unor interese politice, injurandu-i pe Victor Ponta si Sebastian Ghita: Fu. va m. tii-n gura cu GHITA si cu PONTA al vostru!.

Marian Vanghelie: De doua luni sunt urmarit continuu. Am facut o gafa (VIDEO)

Marian Vanghelie a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, de pe B1 TV, ca a fost urmarit timp de mai multe luni si si-a cerut scuze pentru vorbele aruncate la nervi. De.

VIDEO. Marian Vanghelie: Am fost urmarit de la ora zece dimineata de patru masini. Nu erau jurnalisti. Vroiau sa ma santajeze

Marian Vanghelie: Daca ii vedeati pe acesti paparazzi de doi metri, tunsi scurt, dumeavoastra fugeati. I-am amenintat verbal.

VIDEO. Marian Vanghelie: Ba, iL ARESTAM pe Ghita! F...va ... in gura cu GHITA si cu PONTA al vostru!

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a agresat o echipa de paparazzi, convins ca este urmarit, de fapt, de jurnalistii de la RTV trimisi de Sebastian Ghita, la ordinele lui Victor Ponta.

Vanghelie: M-am autosuspendat ca sa nu fie probleme in partid. Functia mea se numeste Marian Vanghelie

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a afirmat marti ca s-a autosuspendat din functia de vicepresedinte al PSD pana la urmatorul comitet executiv pentru ca nu vrea sa fie probleme in partid din cauza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )