Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO. Marian Vanghelie: Am fost urmarit de la ora zece dimineata de patru masini. Nu erau jurnalisti. Vroiau sa ma santajeze

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Marian Vanghelie: Am fost urmarit de la ora zece dimineata de patru masini. Nu erau jurnalisti. Vroiau sa ma santajeze

Marian Vanghelie: Daca ii vedeati pe acesti paparazzi de doi metri, tunsi scurt, dumeavoastra fugeati. I-am amenintat verbal. continuă pe România Liberă

Marian Vanghelie, despre scandalul cu jurnalistii: Nu erau jurnalisti. Am fost urmarit de la ora zece dimineata de patru masini

Marian Vanghelie a facut declaratii, in momentul in care a ajuns la sedinta Partidului Social Democrat, despre imaginile difuzate de Wow Biz in care politicianul injura si ameninta o echipa de.

VIDEO. Marian Vanghelie: Ba, iL ARESTAM pe Ghita! F...va ... in gura cu GHITA si cu PONTA al vostru!

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a agresat o echipa de paparazzi, convins ca este urmarit, de fapt, de jurnalistii de la RTV trimisi de Sebastian Ghita, la ordinele lui Victor Ponta.

Marian Vanghelie: De doua luni sunt urmarit continuu. Am facut o gafa (VIDEO)

Marian Vanghelie a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, de pe B1 TV, ca a fost urmarit timp de mai multe luni si si-a cerut scuze pentru vorbele aruncate la nervi. De.

Marian Vanghelie, iesire golaneasca la adresa paparazzilor care l-au urmarit

Primarul care este, Marian Vanghelie, si-a iesit din fire. Urmarit de paparazzi dupa ce a luat masa in centrul Capitalei, Marian Vanghelie i-a injurat si i-a amenintat pe cei care au indraznit sa-l.

Primarul Marian Vanghelie ii injura pe Ponta si Ghita intr-o altercatie cu paparazzi

Primarul Marian Vanghelie a blocat masina unor paparazzi, i-a injurat si a avut un comportament violent, dupa ce acestia l-au urmarit fi filmat in timp ce lua masa in oras cu actuala sa iubita, Oana Niculescu Mizil, si sotii Mircea si Mihaela Geoana. Potrivit jurnalistilor de la WOWbiz. ro, Vanghelie a atribuit actiunea fotografilor unor interese politice, injurandu-i pe Victor Ponta si Sebastian Ghita: Fu. va m. tii-n gura cu GHITA si cu PONTA al vostru!.

Marian Vanghelie a injurat si amenintat o echipa de jurnalisti (VIDEO)

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a dezlantuit la adresa jurnalistilor, transmite B1 TV citand Wowbiz. Surprins in timp ce se afla la un restaurant de lux, impreuna cu actuala sa iubita, Oana Niculescu M.

Marian Vanghelie: Functia mea in PSD se numeste Marian Vanghelie. / Ne vom suspenda pana se rezolva problemele. / Imi mentin ce am spus vizavi de Sebastian Ghita

Marian Vanghelie a declarat marti, dupa sedinta de urgenta a conducerii PSD, ca se va autosuspenda din functiile detinute in PSD, cel mai important lucru fiind ca Victor Ponta sa castige alegerile. El a adaugat, insa, ca isi mentine afirmatiile la adresa lui Sebastian Ghita, pe care nu l-a considerat niciodata un membru vechi de partid.

Radu Tudor: Marian Vanghelie, urmatorul arestat din PSD

Jurnalistul Radu Tudor este de parere ca urmatorul greu al PSD care va fi arestat ar putea fi Marian Vanghelie. La Parchetul General e un dosar foarte foarte complicat care il vizeaza si pe Marian Vanghelie. Au.

Vanghelie: M-am autosuspendat ca sa nu fie probleme in partid. Functia mea se numeste Marian Vanghelie

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a afirmat marti ca s-a autosuspendat din functia de vicepresedinte al PSD pana la urmatorul comitet executiv pentru ca nu vrea sa fie probleme in partid din cauza.

Batista pe tambal in PSD. Ghita, Sova si Vanghelie au fost suspendati de fatada

Sebastian Ghita, Dan Sova si Marian Vanghelie au fost suspendati din toate functiile pe care le detineau in PSD, dar sanctiunea este doar una de imagine, pentru ca cei trei nu aveau atributii in partid.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )