Libnet.ro
UNICEF

09:30

Marian Vanghelie strange semnaturi pentru candidatura sa la alegerile din iunie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marian Vanghelie strange semnaturi pentru candidatura sa la alegerile din iunie

Marian Vanghelie, fostul primar PSD, a declarat ca strange semnaturi pentru a-si depune candidatura la alegerile locale, fie ca independent, fie din partea partidului sau, PSD. continuă pe Wall-Street Ro

Piedone: Am strans peste 4.100 de semnaturi pentru candidatura la Primaria Sectorului 4

Primarul suspendat al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, nu renunta la candidatura sa pentru inca un mandat de primar. El a scris, pe pagina sa de Facebook, ca a strans peste 4. 100 de semnaturi pentru candidatura sa si ca spera sa nu mai fie contestate.

Circ la strangerea de semnaturi pentru Piedone. Fostul edil a facut o baie de multime intr-un cartier social din Sectorul 4: Probabil ca luni o sa imi depun candidatura (VIDEO)

Circ la strangerea de semnaturi pentru candidatura lui Cristian Popescu Piedone. Dupa schimbul de replici dintre acesta si Maria Grapini cu privire la adeziunea la PPU-SL si dupa ce sediul de campanie i-a.

Adrian Severin, propunerea lui Marian Vanghelie pentru Capitala: Nu ma gandesc ca voi castiga, pentru ca oricum nu voi termina mandatul in viata

Fostul eurodeputat Adrian Severin, condamnat la trei ani si trei luni cu executare in prima instanta pentru coruptie, reflecteaza la propunerea lui Marian Vanghelie de a candida la Primaria Capitalei. Severin crede ca diferentele privind studiile absolvite nu au importanta pentru ca, dincolo de scoala, conteaza omenia. Severin spune - socant- ca alegerile pentru Bucuresti vor insemna catecul sau de lebada in politica. La propriu.

Judecatori: Piedone a luat semnaturi de la minori pentru candidatura la Primarie

Tribunalul Bucuresti a anulat 2. 526 de semnaturi de sustinere pentru candidatura lui Cristian- Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4. Acesta este motivul pentru care magistratii i-au respins candidatura. Piedone insa nu se lasa si sustine ca va lupta pana la capat. Drept urmare, politicanul a decis sa nu mai candideze ca independent.

M10 isi retrage sustinerea pentru candidatura lui Ciprian Ciucu pentru functia de primar al Capitalei

M10 Bucuresti a decis sa retraga sustinerea pentru candidatura lui Ciprian Ciucu pentru functia de primar al Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poarta cu PNL in vederea unei posibile intrari in partid.

Ambasadorul SUA: Una dintre prioritatile mele se refera la promovarea securitatii Statelor Unite si Romaniei. Principala amenintare pentru NATO vine din Rusia

Principala amenintare pentru NATO vine din Rusia, iar conflictele din Ucraina si situatia Crimeii reprezinta amenintari serioase pentru securiatea si pacea in Europa, a declarat Hans Klemm, ambasadorul SUA.

Doi candidati PNL si-au depus candidaturile pentru Sectoare, separat de Predoiu. Candidatul PNL la Primaria Capitalei strange semnaturi

Alexandru Nazare, candidatul PNL la Sectorul 1, si Razvan Mironescu, candidatul PNL pentru Primaria Sectorului 6, si-au depus, astazi, candidaturile, fiins incotiti de Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei. Prin urmare, PNL a renuntat la ideea ca tottic ei sapte candidati sa-si depuna candidaturile in aceeasi zi.

IPS Andrei Andreicut contrazice un candidat la alegerile din iunie: Va fi exclus din preotie

Inaltpreasfintitul arhiepiscop, Andrei Andreicut a declarat in exclusivitate pentru Gazeta de Cluj ca Dinu Criste risca sa fie exclus din preotie. Candidatul independent sprijinit de PSD, Dinu.

Sanctiune de 7 milioane de euro pentru Posta Romana din partea Consiliului Concurentei (VIDEO)

Scandal intre Posta Romana si Consiliul Concurentei, dupa ce Posta a fost amendata, din nou, cu peste 7 milioane de euro. Institutia a fost sanctionata pe motiv ca nu si-ar fi respectat.

Patru procurori condamnati definitiv pentru coruptie, eliberati din functie in 2015

Patru procurori au fost eliberati din functie anul trecut ca urmare a condamnarii definitive pentru infractiuni de coruptie ori asimilate infractiunilor de coruptie, se arata in raportul pe 2015 privind starea justitiei, publicat miercuri de Consiliul Superior al Magistraturii si citat de Agerpres. Alti sapte procurori au fost trimisi in judecata in 2015 pentru infractiuni de coruptie sau infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )