Libnet.ro
UNICEF

11:00

Sanctiune de 7 milioane de euro pentru Posta Romana din partea Consiliului Concurentei (VIDEO)

B1 B1,
Sanctiune de 7 milioane de euro pentru Posta Romana din partea Consiliului Concurentei (VIDEO)

Scandal intre Posta Romana si Consiliul Concurentei, dupa ce Posta a fost amendata, din nou, cu peste 7 milioane de euro. Institutia a fost sanctionata pe motiv ca nu si-ar fi respectat. continuă pe B1

Amenda uriasa pentru Posta Romana. Ce acuzatii i se aduc companiei

Posta Romana a primit o amenda de 7,4 milioane de euro pentru ca nu a indeplinit unele obligatii impuse de Consiliul Concurentei in 2010. Potrivit hotnews. ro, Posta ar fi incalcat.

UMF Cluj, daune morale de 1500 de euro pentru o studenta din Irlanda: Universitatea a exmatriculat tanara, desi a fost declarata admisa

Universitatea e Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj este pusa in situatia de a-i plati daune morale de 1500 de euro unei studente din Irlanda, potrivit monitorulcj. ro. Situatia.

Ungaria va cheltui peste 600 de milioane de euro pentru migrantii trimisi in tara in cadrul sistemului de cote UE

Ungaria va trebui sa cheltuiasca numai in primul an 200 de miliarde de forinti 643,7 milioane de euro) pentru servicii referitoare la cazarea migrantilor care urmeaza sa fie trimisi in Ungaria in cadrul cotelor obligatorii stabilite de Uniunea Europeana, a declarat secretarul de stat Bence Retvari pentru cotidianul Magyar Idok, relateaza marti MTI.

Consiliul Concurentei a amendat Posta Romana cu 2,7 milioane de euro

Posta Romana a primit o amenda de 7,4 milioane de euro pentru ca nu a indeplinit unele obligatii impuse de Consiliul Concurentei in 2010, informeaza HotNews. ro.

Posta Romana, amendata pentru neindeplinirea obligatiilor impuse de investigatia Concurentei din 2010

Consiliul Concurentei a amendat din nou Posta Romana, cu 7,4 milioane de euro, pentru ca nu si-a indeplinit obligatiile impuse in urma investigatiei finalizate in 2010, au declarat, ieri, reprezentantii autoritatii de concurenta, citati de Agerpres.

LOTO 6/49. Report de peste 1,92 milioane euro la categoria I a jocului Joker

Joi, 21 aprilie 2016, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La tragerile loto de duminica, 17 aprilie, Loteria Romana a acordat.

Grecia primeste de la Comisia Europeana un ajutor de 700 milioane de euro pentru refugiati

Comisia Europeana CE) va acorda Greciei un ajutor umanitar in valoare de 700 milioane de euro pana in 2018 pentru a o ajuta sa faca fata crizei refugiatilor, informeaza Associated Press online.

Comisia Europeana va aloca Greciei un ajutor umanitar in valoare de 700 de milioane de euro pentru gestionarea crizei refugiatilor

Grecia va primi, pana in 2018, un ajutor umanitar in valoare de 700 de milioane de euro din partea Comisiei Europene, pentru gestionarea crizei refugiatilor, informeaza Associated Press. Ajutorul.

Comisia Europeana va acorda Greciei un ajutor in valoare de 700 milioane de euro pentru refugiati

Comisia Europeana a anuntat, marti, ca va acorda Greciei un ajutor umanitar in valoare de 700 milioane de euro pana in 2018 pentru a o ajuta sa faca fata crizei refugiatilor, informeaza Associated Press online, potrivit Mediafax.

Averea primarului Chereches. Donatia de 1,5 milioane de euro pentru care a fost verificat de ANI

Candidatul din partea Coalitiei pentru Baia Mare la fotoliul de primar, Catalin Chereches, pare a fi cel mai instarit dinte candidati. El este primar din 2011, cand a fost alegeri partiale si ar urma al treilea mandat, daca ar castiga alegerile.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )