Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ungaria va cheltui peste 600 de milioane de euro pentru migrantii trimisi in tara in cadrul sistemului de cote UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ungaria va cheltui peste 600 de milioane de euro pentru migrantii trimisi in tara in cadrul sistemului de cote UE

Ungaria va trebui sa cheltuiasca numai in primul an 200 de miliarde de forinti 643,7 milioane de euro) pentru servicii referitoare la cazarea migrantilor care urmeaza sa fie trimisi in Ungaria in cadrul cotelor obligatorii stabilite de Uniunea Europeana, a declarat secretarul de stat Bence Retvari pentru cotidianul Magyar Idok, relateaza marti MTI. continuă pe Ziarul Bursa

Ovidiu Anton ar putea rata Eurovisionul si nu din vina lui. TVR datoreaza EBU peste 10 milioane euro

Ovidiu Anton ar putea rata Eurovisionul si nu din vina lui. TVR datoreaza EBU peste 10 milioane euro .

TVR: Romania ar putea sa nu participe la Eurovision; Televiziunea publica datoreaza EBU peste 10 milioane euro

Romania risca sa nu mai participe in acest an la Eurovision, motivul fiind datoriile acumulate in ultimii opt ani la European Broadcasting Union EBU) de catre Televiziunea Publica, informeaza un comunicat al institutiei difuzat sambata.

LOTO 6 DIN 49, LOTO 5 DIN 40, JOKER SI NOROC. Report de peste 1,9 milioane euro la categoria I a jocului Joker si de peste 1,7 milioane euro la Loto 6/49

LOTO 6 DIN 49 Duminica, 17 aprilie 2016, au loc noi trageri la Loto 6/49, Noroc, Loto 5/40, Super Noroc, Joker si Noroc Plus, informeaza Loteria Romana. Loto 6/49 are un report de peste1,7 milioane euro, iar la.

Comisia Europeana va aloca Greciei un ajutor umanitar in valoare de 700 de milioane de euro pentru gestionarea crizei refugiatilor

Grecia va primi, pana in 2018, un ajutor umanitar in valoare de 700 de milioane de euro din partea Comisiei Europene, pentru gestionarea crizei refugiatilor, informeaza Associated Press. Ajutorul.

Comisia Europeana va acorda Greciei un ajutor in valoare de 700 milioane de euro pentru refugiati

Comisia Europeana a anuntat, marti, ca va acorda Greciei un ajutor umanitar in valoare de 700 milioane de euro pana in 2018 pentru a o ajuta sa faca fata crizei refugiatilor, informeaza Associated Press online, potrivit Mediafax.

Dealerul Grup West a deschis un centru BMW, in Satu Mare, investitie de 1,5 milioane euro

Dealerul Grup West, care activeaza in zona de Vest a tarii, cunoscut in principal ca reprezentant al marcilor Opel in Arad si BMW in Oradea, a inaugurat un nou centru BMW, de data aceasta in Satu Mare. Inaugurarea a avut loc in sfarsitul de saptamana 15-17 aprilie, marcand o investitie de 1,5 milioane euro si zece noi locuri de munca create.

LIVETEXT Astra - Steaua: finala campionatului, un meci cu o miza de peste 20 de milioane de euro

De la ora 20. 30, la Giurgiu, vom avea o partida la finalul careia vom afla numele echipei care va deveni principala favorita la castigarea titului. Acest statut o va apropia si de milioanele ce ar putea veni din partea UEFA pentru o eventuala calificare in grupele Ligii Campionilor.

25 de milioane de euro, cheltuiti pentru un aeroport cu o singura pista. CJ Brasov: Mai avem nevoie de 40-50 de milioane de euro pentru a-l finaliza

Pentru realizarea Aeroportului International Brasov-Ghimbav, Consiliul Judetean Brasov a cheltuit 24,7 milioane de euro in decursul a zece ani. Acum, are doar pista si teren imprejmuit, iar.

DNA Ploiesti a respins cautiunea lui Sebastian Ghita - bunurile depuse nu acopereau 13 milioane euro

Procurorii DNA Ploiesti au respins cautiunea depusa saptamana trecuta de deputatul Sebastian Ghita, in conditiile in care garantiile depuse de acesta nu acopereau suma de 13 milioane de euro, au declarat, luni, surse judiciare, citate de Agerpres.

O batranica din Austria a taiat in bucati bancnote in valoare de 1 milion de euro pentru a le face in ciuda mostenitorilor

O batrana de 85 de ani care se afla intr-un azil din Austria a taiat bancnote in valoare de 1 milion de euro, inainte de a inceta din viata, doar pentru a le face in ciuda.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )