Libnet.ro
UNICEF

15:00

TVR: Romania ar putea sa nu participe la Eurovision; Televiziunea publica datoreaza EBU peste 10 milioane euro

Hotnews Hotnews,
 TVR: Romania ar putea sa nu participe la Eurovision; Televiziunea publica datoreaza EBU peste 10 milioane euro

Romania risca sa nu mai participe in acest an la Eurovision, motivul fiind datoriile acumulate in ultimii opt ani la European Broadcasting Union EBU) de catre Televiziunea Publica, informeaza un comunicat al institutiei difuzat sambata. continuă pe Hotnews

Televiziunea publica a inregistrat o pierdere de peste 24 de milioane de lei

Televiziunea publica a inregistrat, anul trecut, o pierdere de peste 24 de milioane de lei, se arata in raportul de activitate al Societatii Romane de Televiziune SRTv) facut public vineri si inaintat Parlamentului.

Televiziunea publica a avut PIERDERI de peste 24 de milioane de lei in 2015

Televiziunea publica a inregistrat, anul trecut, o pierdere de peste 24 de milioane de lei, se arata in raportul de activitate al Societatii Romane de Televiziune.

Ovidiu Anton reactioneaza in urma vestii ca Romania risca sa nu participe la Eurovision 2016: Un artist nu ar trebui pus in situatia asta

Interpretul Ovidiu Anton, reprezentantul Romaniei la Eurovision, a declarat pentru News. ro, referitor la riscul ca Romania sa nu poata participa la concursul de la Stockholm, ca un artist nu ar trebui pus intr-o astfel de situatie, aratandu-si speranta ca TVR va primi ajutor financiar de la stat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )