Libnet.ro
UNICEF

17:30

Televiziunea publica a inregistrat o pierdere de peste 24 de milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Televiziunea publica a inregistrat o pierdere de peste 24 de milioane de lei

Televiziunea publica a inregistrat, anul trecut, o pierdere de peste 24 de milioane de lei, se arata in raportul de activitate al Societatii Romane de Televiziune SRTv) facut public vineri si inaintat Parlamentului. continuă pe Ziarul Bursa

TVR: Romania ar putea sa nu participe la Eurovision; Televiziunea publica datoreaza EBU peste 10 milioane euro

Romania risca sa nu mai participe in acest an la Eurovision, motivul fiind datoriile acumulate in ultimii opt ani la European Broadcasting Union EBU) de catre Televiziunea Publica, informeaza un comunicat al institutiei difuzat sambata.

Televiziunea publica a avut PIERDERI de peste 24 de milioane de lei in 2015

Televiziunea publica a inregistrat, anul trecut, o pierdere de peste 24 de milioane de lei, se arata in raportul de activitate al Societatii Romane de Televiziune.

Actionarii Conpet vor decide majorarea capitalului social cu maxim 92,2 milioane lei

Consiliul de Administratie al tran and 172;s and 172;portatorului national de titei si produse petroliere Conpet COTE) a convocat actionarii, pe 19 mai, sa decida daca va fi majorat capitalul social al companiei, cu o valoare maxima de 92,2 milioane lei, potrivit unui raport postat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Raiffeisen Bank intentioneaza sa acorde actionarilor dividende de 240 milioane lei

Raiffeisen Bank, detinuta de grupul austriac cu acelasi nume, intentioneaza sa acorde actionarilor dividende de 240 milioane lei, Adunarea Generala a Actionarilor fiind convocata spre finalul lunii aprilie.

Apicultorii vor primi 30 milioane lei pentru medicamente, matci, roiuri, analiza mierii si stupi

Apicultorii vor primi un sprijin financiar de 30,2 milioane lei pentru perioada 2014-2016, bani de la buget si din fonduri UE care vor fi utilizati pentru achizitionarea de medicamente, de matci, de roiuri pe faguri si/sau familii de albine, de funduri de stupi, precum si pentru analiza mierii.

Ovidiu Anton ar putea rata Eurovisionul si nu din vina lui. TVR datoreaza EBU peste 10 milioane euro

Ovidiu Anton ar putea rata Eurovisionul si nu din vina lui. TVR datoreaza EBU peste 10 milioane euro .

Apa Brasov si-a programat investitii de peste 103 milioane de euro pana in 2020

Compania Apa Brasov isi propune sa atraga finantari nerambursabile de peste 103 milioane de euro prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014 - 2020, in vederea continuarii proiectelor de modernizare a retelelor de apa si canalizare din intreg judetul, demarate in ultimii ani.

Enel investeste in protejarea pasarilor migratoare 1,2 milioane lei

Enel Distributie Dobrogea a investit 1,24 de milioane de lei intr-un proiect de montare a unor dispozitive speciale pentru protejarea pasarilor migratoare si inlocuirea izolatiilor pe linia aeriana de inalta tensiune Calarasi-Dragalina, prevenind asadar si intreruperile in alimentarea de curent, noteaza News. ro.

Guvernul va oferi un sprijin de 30 de milioane de lei pentru apicultori

Apicultorii vor primi un sprijin financiar de 30,2 milioane lei pentru perioada 2014-2016, de la bugetul de stat si din fonduri UE pentru achizitionarea de medicamente, matci, roiuri pe faguri si/sau familii de albine, precum si pentru analiza mierii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )