Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mariana Rarinca: Livia Stanciu s-a prezentat in fata instantei ca ma sa intimideze

România Liberă România Liberă,
Mariana Rarinca: Livia Stanciu s-a prezentat in fata instantei ca ma sa intimideze

Mariana Rarinca a acuzat-o luni, pe sefa ICCJ, Livia Stanciu ca s-a prezentat in fata instantei ca sa ma intimideze. Mai mult, Rarinca a tinut sa sublinieze ca sefa ICCJ mintit in fata instantei. continuă pe România Liberă

Mariana Rarinca: Livia Stanciu a mintit in fata instantei, a venit pentru a intimida judecatorii si pentru a da lectii de drept (VIDEO)

Instanta a ramas in pronuntare in cazul Marianei Rarinca, femeia care a fost achitata dupa ce a stat sase luni in arest, fiind acuzata ca a santajat-o pe sefa inaltei Curti de Casatiei si Justitie,.

Mariana Rarinca: Am pierdut foarte mult, ma tem ca voi pierde si mai mult

Dosarul in care Mariana Rarinca este acuzata de santajarea presedintelui ICCJ, Livia Stanciu, va fi rejudecat de Curtea de Apel Bucuresti, dupa ce instanta a admis, luni, contestatia DNA la decizia anterioara de.

Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea de recuzare formulata de Mariana Rarinca. Dosarul, judecat in continuare de acelasi complet

Curtea de Apel Bucuresti a respins, luni, cererea de recuzare formulata de Mariana Rarinca impotriva celor doi magistrati din completul care analizeaza contestatia in anulare a DNA in cazul deciziei de achitare a.

Cazul Rarinca, din nou pe masa magistratilor. Mariana Rarinca a cerut recuzarea judecatorilor

Mariana Rarinca, femeia care a stat jumatate de an in arest nevinovata, a cerut recuzarea celor doi magistrati care trebuie sa ia o decizie asupra cererii DNA de rejudecare a dosarului. Cererea Marianei Rarinca a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )