Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cazul Rarinca, din nou pe masa magistratilor. Mariana Rarinca a cerut recuzarea judecatorilor

Antena3 Antena3,
Cazul Rarinca, din nou pe masa magistratilor. Mariana Rarinca a cerut recuzarea judecatorilor

Mariana Rarinca, femeia care a stat jumatate de an in arest nevinovata, a cerut recuzarea celor doi magistrati care trebuie sa ia o decizie asupra cererii DNA de rejudecare a dosarului. Cererea Marianei Rarinca a. continuă pe Antena3

Grecia scapa din nou de faliment. Eurogrup a aprobat un nou plan de asistenta financiara

Grecia scapa din nou de faliment. Ministrii de finante din statele zonei euro au aprobat, ieri seara, noul plan de asistenta financiara, in valoare de 86 miliarde de euro in viitorii trei.

Delia socheaza din nou! Cantareata a facut o noua schimbare de look

Delia socheaza din nou! Dupa ce si-a vopsit parul in mai multe nuante viu colorate, cantareata face o noua schimbare de look. Artista a adaugat la infatisarea ei excentrica si un cercel in.

VIDEO. Patrick Stewart, din nou in rolul profesorului Xavier in Wolverine 3. Ce detalii a dat actorul despre film

Actorul britanic Patrick Stewart va intra, din nou, in pielea personajului profesorului Xavier, dar de data aceasta pentru filmul in Wolverine 3, a declarat artistul intr-un interviu acordat portalului Collider, relateaza Agerpres.

Telefoanele cu ecrane transparente devin din nou o posibilitate

Desi este foarte probabil ca acesta sa fie un prototip care nu va deveni produs de serie prea curand, ZUK ne-a facut sa visam din nou la ecrane transparente. Au trecut aproape 6 ani de cand cei de la Sony Ericsson lansau Xperia Pureness, unul dintre singurele telefoane create vreodata cu ecran transparent. Cu toate [] Telefoanele cu ecrane transparente devin din nou o posibilitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Laura Cosoi face nunta din nou! Iata unde petrece azi!

Laura Cosoi face din nou nunta. Dupa ceremonia din weeked-ul trecut, de langa Iasi, actrita da iar petrecere in aer liber, de acesta data la Targu Mures, orasul natal al sotului ei. Iata unde va avea loc evenimentul.

Condamnari intre 5 ani, 8 luni si 8 ani, 4 luni de inchisoare in cazul violului din Vaslui

Judecatoria Vaslui i-a condamnat, astazi, in prima instanta, pe cei sapte tineri din Valeni, judetul Vaslui, acuzati de violarea unei tinere de 18 ani, la pedepse de la 5 ani si 8 luni pana la 8 ani si 4 luni de inchisoare, transmit surse din presa.

Sentinte in cazul violului din Vaslui: Pedepse intre 5 ani si 8 luni si 8 ani si 4 luni de inchisoare pentru toti cei sapte inculpati

Cei sapte tineri din Valeni acuzati ca au violat o fata de 18 ani au fost condamnati, luni, de Judecatoria Vaslui, la pedepse cuprinse intre 5 ani si opt luni si 8 ani si patru luni de inchisoare, precum si la plata unor daune morale de 50. 000 de lei catre tanara, decizia instantei nefiind insa definitiva.

Magistratii anunta, luni, verdictul in cazul violatorilor din Vaslui

Cei sapte tineri din Vaslui acuzati ca au violat o fata afla, luni, sentinta. Astfel, magistratii Judecatoriei Vaslui deciz luni, ce masura vor lua in acest caz. Sentinta nu este definitiva.

Procesul in cazul violului din Vaslui s-a incheiat. Cand se va da verdictul

Procesul de la Judecatoria Vaslui in cazul celor sapte tineri acuzati de violarea unei fete de 18 ani s-a incheiat, vineri seara, dupa mai bine de opt ore, timp in care sedinta de judecata a fost suspendata de trei ori.

Milionarul turc, care a bagat in coma un politist, adus, din nou, la audieri

Omul de afaceri turc, Abdullah Atas a fost scos din arest si audiat, luni, la sediul Parchetului Tribunalului Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca l-a accidentat pe politistul de la Rutiera.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )