Libnet.ro
UNICEF

05:00

Marin Condescu afla astazi daca va fi arestat. Magistratii Curtii de Apel din Craiova judeca recursul procurorilor

Adevărul Adevărul,
Marin Condescu afla astazi daca va fi arestat. Magistratii Curtii de Apel din Craiova judeca recursul procurorilor

Marin Condescu, seful Clubului Pandurii Targu Jiu, este cercetat in stare de libertate pentru delapidare, fals in inscrisuri, uz de fals si spalare de bani. continuă pe Adevărul

Cum motiveaza instanta eliberarea sefului Pandurii, Marin Condescu.

Proprietarul echipei de fotbal Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, si vicepresedintele clubului, Viorel Temelescu, au fost eliberati pentru ca din probele prezentate de procuror nu reiese clar ca au comis faptele de care sunt acuzati, se arata in motivarea Tribunalului Gorj, conform Mediafax. Decizia Tribunalului Gorj a fost atacata de Parchet, iar, joi, Curtea de Apel Craiova va decide daca emite sau nu mandate de arestare preventiva pe numele lui Marin Condescu si al lui Viorel .

VIDEO Marin Condescu in fata instantei: Sunt nevinovat. Procurorii au cerut arestarea sefului Clubului Pandurii Targu Jiu

Marin Condescu si Viorel Temelescu sunt acuzati ca au falsificat trei contracte de cesiune de creante si ca au prejudiciat clubul cu peste 2,6 milioane de lei.

Nu exista probe ca Marin Condescu a savarsit faptele de care il acuza Parchetul

Tribunalul Gorj a apreciat ca din probele prezentate de procuror nu rezulta cert ca presedintele Consiliului de Administratie al Clubului Sportiv Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, si vicepresedintele clubului Viorel Temelescu ar fi falsificat contracte de cesiune de crean and te cu o firma, informeaza sursele de presa.

S-a stabilit data la care se va judeca recursul in procesul de arestare preventiva a lui Marin Condescu

Curtea de Apel Craiova a stabilit data la care se va judeca recursul declarat de Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj impotriva sentintei Tribunalului prin care s-a respins propunerea procurorului Mota de arestare preventiva a lui Marin Condescu si Viorel Temelescu.

CNADNR afla, miercuri, daca va plati un milion de euro daune unei tinere implicate intr-un ...

Compania Nationala de Drumuri CNADNR) afla, miercuri, daca va plati un milion de euro unei tinere care si-a pierdut un brat, din cauza unui parapet amplasat gresit, informeaza B1. In 2006, tanara a intrat cu masina intr-un parapet amplasat gresit si si-a pierdut un brat. Ea a dat in judecata CNADNR. Fata, care a obtinut, la Tribunalul Bucuresti, daune morale de la CNADNR de un milion de euro, asteapta sentinta Curtii de Apel, unde compania a contestat decizia. Judecatorii de la Curtea de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )