Libnet.ro
UNICEF

20:00

Marioara Murarescu, internata in spital in stare grava

Hotnews Hotnews,
 Marioara Murarescu, internata in spital in stare grava

Realizatoarea emisiunii Tezaur folcloric, Marioara Murarescu 65 de ani) este internata in stare grava la Spitalul Judetean din Cluj, anunta Realitatea Tv. Marioara Murarescu sufera de o boala incurabila si, dupa ce a fost supusa la doua interventii chirurgicale complicate, a refuzat tratamentul. La cererea familiei, medicii de la Clinica de Neurochirugie a Spitalului Judetean Cluj nu vor furniza niciun fel de amanunte despre starea sa de sanatate. continuă pe Hotnews

Marioara Murarescu, internata in spital in stare grava

Realizatoarea emisiunii Tezaur folcloric, Marioara Murarescu 65 de ani) este internata in stare grava la Spitalul Judetean din Cluj, anunta Realitatea Tv. Marioara Murarescu sufera de o boala incurabila si, dupa ce a fost supusa la doua interventii chirurgicale complicate, a refuzat tratamentul. La cererea familiei, medicii de la Clinica de Neurochirugie a Spitalului Judetean Cluj nu vor furniza niciun fel de amanunte despre starea sa de sanatate.

Realizatoarea emisiunii Tezaur folcloric, Marioara Murarescu, internata la spital in stare grava

Realizatoarea emisiuniii Tezaur folcloric, Marioara Murarescu a fost internata, vineri, in stare grava la Spitalul Judetean din Cluj. Marioara Murarescu are 65 de ani si sufera de o boala incurabila.

Marioara Murarescu, internata de urgenta la o clinica din Cluj. I-a fost extirpata o tumoare

Realizatoarea de televiziune Marioara Murarescu 65 de ani), care a prezentat peste 30 de ani emisiunea Tezaur folcloric, se afla in stare grava si este internata la Clinica de Neurochirurgie din Cluj. Fiul ei ii este alaturi.

Marioara Murarescu, cunoscuta realizatoare de televiziune, este in stare GRAVA, la spital.

Marioara Murarescu, a ajuns in stare grava la spital. Cunoscuta realizatoare de televiziune este internata la terapie intensiva, la o clinica din Cluj, potrivit Rtv. net. Cunoscuta realizatoarev de televiziune Marioara Murarescu a ajuns in stare grava, la un spital din Cluj. Fosta realizatoare a emisiunii Tezaur folcloric de la TVR, Marioara Murarescu, in varsta de 65 de ani, este internata la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca, unde a fost .

Un detinut de la Penitenciarul Vaslui a inghitit trei lame de barbierit: Barbatul se afla in stare grava la spital

Un detinut in varsta de 34 de ani, de la Penitenciarul Vaslui, a ajuns in stare grava la spital, vineri, dupa ce a inghitit trei lame de barbierit in timp ce se afla in celula. Este pentru a doua oara in.

Fotbalistul Kevin Anin, de la OGC Nice, in stare grava dupa un accident rutier

Mijlocasul echipei OGC Nice, Kevin Anin, este internat in stare grava dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in noaptea de luni spre marti, informeaza Le Parisien. Fotbalistul a suferit mai multe.

Fotbalist de la Otelul in stare grava dupa ce a fost injunghiat

Samuel Cojoc, fotbalistul echipei Otelul Galati, se afla internat in stare grava, dar stabila, la Spitalul Judetean din Galati dupa ce a fost injunghiat luni seara.

O fetita se afla in stare grava dupa ce si-a rasturnat un ceainic cu apa clocotita peste ea

Un moment de neatentie a parintilor s-a soldat cu accidentarea grava a unui copil de aproape doi ani. Lasata fara supraveghere, fetita s-a intins la marginea mesei si a tras peste ea ceainicul cu apa clocotita, oparindu-si 30% din suprafata corpului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )