Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marius Copil impresioneaza la Stockholm

Online Sport Online Sport,
Marius Copil impresioneaza la Stockholm

Jucatorul Marius Copil s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului ATP 250 de la Stockholm, dotat cu premii totale in valoare de 521. 405 euro. continuă pe Online Sport

ATP Stockholm: Marius Copil, in sferturile competitiei

Marius Copil locul 181 in lume) s-a calificat, joi, in sferturile turneului ATP de la Stockholm, jucatorul roman intrecandu-l pe francezul Pierre-Hugues Herbert 124 ATP), scor 6-4, 6-3.

Tenismenul Marius Copil s-a calificat in turul doi la Stockholm

Tenismenul Marius Copil, locul 181 ATP si venit din calificari, a acces, marti, in turul doi al turneului de la Stockholm Suedia), relateaza Mediafax. Copil l-a invins, in runda inaugurala, cu scorul de 7-6 4),.

Marius Copil s-a calificat in sferturile turneului de la Stockholm

Tenismanul Marius Copil, locul 181 ATP, a acces, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Stockholm Suedia), dotat cu premii in valoare totala de 521. 405 euro, informeaza site-ul ATP. Copil, venit din.

Tenis: Marius Copil s-a calificat in sferturile de finala ale turneului ATP de la Stockholm

Tenismanul roman Marius Copil s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului ATP de la Stockholm, dupa victoria in fata francezului Pierre-Hugues Herbert, cu 6-4, 6-3, informeaza Agerpres. Meciul a.

Tenis Stockholm: Marius Copil, calificat in sferturile de finala

Marius Copil, locul 181 ATP, venit din calificari, a acces in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Stockholm Suedia), dupa ce a trecut de francezul Pierre-Hugues Herbert, cu scorul de 6-4, 6-3.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )