Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marius Copil s-a calificat in sferturile turneului de la Stockholm

Antena3 Antena3,
Marius Copil s-a calificat in sferturile turneului de la Stockholm

Tenismanul Marius Copil, locul 181 ATP, a acces, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Stockholm Suedia), dotat cu premii in valoare totala de 521. 405 euro, informeaza site-ul ATP. Copil, venit din. continuă pe Antena3

Tenis: Marius Copil s-a calificat in sferturile de finala ale turneului ATP de la Stockholm

Tenismanul roman Marius Copil s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului ATP de la Stockholm, dupa victoria in fata francezului Pierre-Hugues Herbert, cu 6-4, 6-3, informeaza Agerpres. Meciul a.

Tenismenul Marius Copil s-a calificat in turul doi la Stockholm

Tenismenul Marius Copil, locul 181 ATP si venit din calificari, a acces, marti, in turul doi al turneului de la Stockholm Suedia), relateaza Mediafax. Copil l-a invins, in runda inaugurala, cu scorul de 7-6 4),.

Marius Copil impresioneaza la Stockholm

Jucatorul Marius Copil s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului ATP 250 de la Stockholm, dotat cu premii totale in valoare de 521. 405 euro.

Tenis Stockholm: Marius Copil, calificat in sferturile de finala

Marius Copil, locul 181 ATP, venit din calificari, a acces in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Stockholm Suedia), dupa ce a trecut de francezul Pierre-Hugues Herbert, cu scorul de 6-4, 6-3.

ATP Stockholm: Marius Copil, in sferturile competitiei

Marius Copil locul 181 in lume) s-a calificat, joi, in sferturile turneului ATP de la Stockholm, jucatorul roman intrecandu-l pe francezul Pierre-Hugues Herbert 124 ATP), scor 6-4, 6-3.

Irina Begu s-a calificat in optimile turneului WTA de la Moscova, la care Simona Halep a stralucit anul trecut

Irina Begu locul 61 WTA) s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Moscova, turneu pe care Simona Halep l-a castigat anul trecut.

Begu a fost eliminata, la dublu, in sferturile turneului de la Moscova

Irina-Camelia Begu a fost eliminata in sferturile probei de dublu, in cadrul turneului de tenis WTA Premier de la Moscova, acolo unde facea pereche cu australianca Arina Rodionova.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2148 seconds )