Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marius Lazurca: Romania va continua sa ajute poporul Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
Marius Lazurca: Romania va continua sa ajute poporul Republicii Moldova

Romania va continua sa ajute cetatenii Republicii Moldova, desi se abtine deocamdata sa ofere creditul promis toamna trecuta de catre fostul premier de la Bucuresti, Victor Ponta. Promisiunile au fost facute de catre ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Marius Lazurca, la TVR Moldova, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Ambasadorul Federatiei Ruse la Chisinau a fost convocat la Ministerul de Externe al Republicii Moldova

Ambasadorul Rusiei la Chisinau, Farit Muhametsin, a fost convocat vineri la Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene de catre ministrul-adjunct al afacerilor externe al Republicii Moldova, Lilian Darii, in legatura cu aparitia unor informatii privind desfasurarea in Zona de securitate de la Nistru a unor actiuni de recrutare a cetatenilor din R. Moldova in Fortele Armate ale Federatiei Ruse, transmite Agerpres.

Declaratia despre inviolabilitatea suveranitatii Republicii Moldova, votata in Parlament

Declaratia Parlamentului despre inviolabilitatea suveranitatii, independentei si neutralitatii permanente a Republicii Moldova a fost votata in sedinta de joi, 31 martie, a legislativului. Proiectul propus de deputatii comunisti a fost aprobat cu votul a 62 de deputati PCRM, PSRM si PDM si grupul fostilor comunisti, transmite IPN.

Parlamentul de la Chisinau a decis neutralitatea permanenta a Republicii Moldova

Parlamentul de la Chisinau a votat o Declaratie privind inviolabilitatea suveranitatii, independentei si neutralitatii permanente a Republicii Moldova.

Ambasada Romaniei in SUA a gazduit un eveniment dedicat parcursului european al Republicii Moldova

Ambasada Romaniei in SUA a gazduit, pe 29 martie, alaturi de Eurasia Foundation, un dejun de lucru dedicat relatiei dintre Republica Moldova si Uniunea Europeana sub titulatura Parcursul european al Republicii Moldova - provocari interne si externe.

Reexaminarea ceruta de Iohannis privind imprumutul acordat Republicii Moldova, respinsa

Plenul Camerei Deputatilor a decis, miercuri, respingerea cererii de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis pe ratificarea acordului privind asistenta financiara rambursabila intre Romania si Republica Moldova si adoptarea legii cu amendamente, informeaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )