Libnet.ro
UNICEF

17:00

Marius Stan, primarul din Galati, paraseste PNL pentru UNPR

România Liberă România Liberă,
Marius Stan, primarul din Galati, paraseste PNL pentru UNPR

Primarul din Galati, Marius Stan, si-a anuntat trecere al UMPR, fiind primul edil care ia o astfel de decizie dupa legalizarea traseismului alesilor locali. continuă pe România Liberă

Primarul din Galati, primul nume cu greutate care trece in tabara puterii: Marius Stan paraseste PNL in favoarea UNPR

Marius Stan este primul nume cu greutate care profita de OUG privind migratia alesilor locali, anuntand miercuri ca paraseste PartidulNational Liberal pentru a trece la putere, in UNPR, informeaza B1.

Primarul din Navodari retinut pentru fapte de coruptie va fi cercetat sub control judiciar

Primarul din Navodari, Nicolae Matei PSD), retinut pentru fapte de coruptie si care in luna aprilie a fost condamnat de Tribunalul Constanta la trei ani si jumatate de inchisoare pentru dare de mita, decizie nedefinitiva, a fost eliberat din arest si.

Primarul din Navodari retinut pentru fapte de coruptie va fi cercetat sub control judiciar

Primarul din Navodari, Nicolae Matei PSD), retinut, vineri, pentru fapte de coruptie si care in luna aprilie a fost condamnat de Tribunalul Constanta la trei ani si jumatate de inchisoare pentru dare de mita, decizie nedefinitiva, a fost eliberat din arest si va fi cercetat sub control judiciar, transmite Mediafax.

Curtea de Apel din Constanta a decis ca primarul din Navodari sa fie cercetat sub control judiciar

Primarul din Navodari, Nicolae Matei, a fost eliberat din arest si va fi cercetat sub control judiciar. Acesta fusese retinut vineri, dar magistratii de la Curtea de Apel Constanta au decis ca primarul sa fie.

CaixaBank preia operatiunile din Spania ale Barclays pentru 800 milioane de euro

CaixaBank SA, al treilea mare grup bancar spaniol, a ajuns ieri la un acord privind preluarea operatiunilor din Spania ale bancii britanice Barclays Plc pentru 800 milioane de euro, transmite Bloomberg, citata de Agerpres.

Zeci de femei din minoritatea yazidi, vandute pentru a se casatori cu insurgenti din Siria

Zeci de femei din minoritatea yazidi, capturate in Irak de gruparea Statul Islamic SI), au fost fortate sa se converteasca la Islam, apoi vandute pentru a se casatori in Siria cu combatanti din gruparea .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )