Libnet.ro
UNICEF

19:30

Zeci de femei din minoritatea yazidi, vandute pentru a se casatori cu insurgenti din Siria

B1 B1,
Zeci de femei din minoritatea yazidi, vandute pentru a se casatori cu insurgenti din Siria

Zeci de femei din minoritatea yazidi, capturate in Irak de gruparea Statul Islamic SI), au fost fortate sa se converteasca la Islam, apoi vandute pentru a se casatori in Siria cu combatanti din gruparea . continuă pe B1

Zeci de femei vandute pentru casatorie cu insurgenti din Siria

Teroristii Statului Islamic SI), au fortat zeci de femei sa se converteasca la Islam, apoi le-au vandut pentru a se casatori in Siria cu membrii gruparii teroriste, a anuntat o organizatie neguvernamentala.

Depozit de tigari de contrabanda in masina unei femei din Capitala

Politistii Capitalei au descoperit, joi, o femeie de 37 de ani care conducea pe strazile din Bucuresti o masina plina cu tigari de contrabanda. Femeia vindea de fapt aceste tigari in Piata Crangasi din Sectorul 6.

Cafeneaua din serialul Friends, deschisa pentru fani la New York

Cafeneaua Central Perk din serialul de comedie Friends va fi recreata in New York si va putea fi vizitata de fani, timp de o luna, in aceasta toamna, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la lansarea productiei TV, scrie Mediafax.

Doi oameni de afaceri si doi angajati din Ministerul Agriculturii, retinuti pentru coruptie cu fonduri UE

Doi oameni de afaceri brasoveni si doi responsabili de controale din Ministerul Agriculturii si din Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit OJPDRP) Brasov au fost retinuti de procurorii.

Doi oameni de afaceri si doi angajati din Ministerul Agriculturii, retinuti pentru coruptie cu fonduri UE

Doi oameni de afaceri brasoveni si doi responsabili de controale din Ministerul Agriculturii si din Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Brasov au fost retinuti de procurorii DNA,.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2652 seconds )