Libnet.ro
UNICEF

18:30

Marius Sumudica, dat afara de la Chiajna

Online Sport Online Sport,
Marius Sumudica, dat afara de la Chiajna

Marius Sumudica a fost pus pe liber de conducerea clubului Concordia Chiajna dupa egalul inregistrat, duminica, scor 1-1, pe teren propriu, cu FC Brasov. continuă pe Online Sport

Antrenorul Marius Sumudica, demis de la Concordia Chiajna

Marius Sumudica a fost demis, duminica, din functia de antrenor al echipei de fotbal Concordia Chiajna, a confirmat pentru Agerpres ofiterul de presa al clubului, Florin Petrescu. Masura vine dupa rezultatul de.

Marius Sumudica a fost demis de la Concordia Chiajna. Acesta era unul dintre cei trei antrenori care rezistasera pe banca de la inceputul sezonului in Liga I

Marius Sumudica a fost demis din functia de antrenor al echipei de fotbal Concordia Chiajna, duminica, dupa rezultatul de egalitate de pe teren propriu cu FC Brasov 1-1), in etapa a 24-a a Ligii I, a confirmat pentru Agerpres ofiterul de presa al clubului, Florin Petrescu.

Marius Sumudica a fost demis de la Concordia Chiajna

Marius Sumudica a fost demis din functia de antrenor al echipei de fotbal Concordia Chiajna, dupa rezultatul de egalitate de pe teren propriu cu FC Brasov 1-1), in etapa a 24-a a Ligii I.

Marius Sumudica a fost demis de la Concordia Chiajna si face scandal mare. Doi stelisti se vor ocupa de echipa

Marius Sumudica a fost demis din functia de antrenor al echipei de fotbal Concordia Chiajna, dupa rezultatul de egalitate de pe teren propriu cu FC Brasov 1-1), in etapa a 24-a a Ligii I.

Chiajna - FC Brasov 1-1. Oaspetii au egalat in ultimul minut. Marius Sumudica, trimis iar in tribuna

Concordia Chiajna si FC Brasov au terminat la egalitate in primul meci al zilei de duminica, contand pentru etapa a 24-a a Ligii I.

Pro TV l-a dat afara pe concurentul condamnat pentru complicitate la crima din emisiuea Romanii au talent

Postul de televiziune Pro TV a anuntat, joi, ca Andrei Grigoriu, care a fost condamnat pentru complicitate la crima, a fost eliminat din emisiunea Romanii au talent. Televiziunea a cerut scuze pentru aceasta situatie si a precizat ca nu a cunoscut initial situatia juridica a concurentului.

ANALIZA Cum a fost pus pe butuci Institutul Cantacuzino. Cercul vicios in care s-a inecat productia de vaccin autohton

Singurul institut de microbiologie si imunologie din tara abia reuseste sa supravietuiasca. Angajatii, nemultumiti de situatia incerta in care se afla, au protestat din nou, motivand ca nu si-au primit salariile de luni bune. in tot acest timp, autoritatile se spala pe maini si arunca responsabilitatea de la una la cealalta. in consecinta, productia de vaccin pe anul 2015 a fost deja compromisa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )