Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marko Attila Gabor afla daca poate fi arestat: Deputatul UDMR este acuzat de trei infractiuni de abuz in serviciu in dosarul ANRP

B1 B1,
Marko Attila Gabor afla daca poate fi arestat: Deputatul UDMR este acuzat de trei infractiuni de abuz in serviciu in dosarul ANRP

Deputatul UDMR Marko Attila Gabor afla miercuri daca poate fi arestat, informeaza Mediafax. Si asta dupa ce in plenul camerei, deputatii vor dezbate si vor vota cererea DNA de incuviintare a retinerii si. continuă pe B1

Marko Attila Gabor si-a dat demisia din Parlament. Plenul nu poate lua act de demisie pentru ca nu a fost trimisa in original.Dezbaterea privind ridicarea imunitatii, amanata pentru saptamana viitoare

Deputatul UDMR Marko Attila Gabor, pentru care DNA a cerut din nou incuviintarea retinerii si arestarii acestuia, si-a dat miercuri demisia din Parlament, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Urmeaza ca plenul Camerei sa ia act de demisie. UPDATE 1:Marko Attila Gabor a confirmat, intr-un mesaj postat pe contul sau deFacebook, ca a demisionat din ParlamentUPDATE 2: Plenul nu poate lua act deocamdata de demisie pentru ca aceasta a fost trimisa in copie si nu in original, potrivit unor surse parlamentareUPDATE 3:Plenul Camerei a decis ca raportul Comisiei juridice privind ridicarea imunitatii in cazul lui Marko Attila Gabor sa fie discutat saptamana viitoare. Tot pentru atunci a fost amanata si citirea demisiei deputatului, pana cand aceasta va ajunge in original.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat cererea de retinere si arestare pentru Marko Attila Gabor

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat luni cererea DNA in cazul deputatului UDMR Marko Attila Gabor de incuviintare a retinerii si arestarii preventive, intr-un nou dosar penal.

UPDATE Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat cererea de retinere si arestare pentru Marko Attila Gabor. Plenul Camerei voteaza miercuri cererea

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat luni cererea DNA in cazul deputatului UDMR Marko Attila Gabor de incuviintare a retinerii si arestarii preventive, intr-un nou dosar penal. UPDATE Plenul Camerei Deputatilor va vota cererea miercuri.

Secvential: Marko Attila, arestat de ochii lumii

Procurorii DNA au cerut un nou aviz pentru arestarea deputatului Marko Attila Gabor, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu privind acordarea de despagubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ.

Plenul Camerei Deputatilor va vota miercuri cererea DNA pentru arestarea lui Marko Attila

ACTUALIZARE 15:51 Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si vota miercuri cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila Gabor, a declarat secretarul Camerei Deputatilor, Niculae Mircovici, la finalul sedintei Biroului permanent.

Deputatul fugar Marko Attila, fata cu DNA. Cum pot procurorii sa-l aresteze pe protejatul lui Viktor Orban

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat, ieri, pozitiv cererea procurorilor DNA de retinere si arestare a deputatului UDMR Marko Attila, in dosarul retrocedarilor ilegale in care a fost arestat preventiv fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu. Decizia finala privind ridicarea imunitatii lui Marko Attila apartine Camerei Deputatilor, care va decide miercuri, prin vot secret, asupra cererii DNA.

Deputatul UDMR Marko Attila si-a dat demisia din Parlament

UPDATE - Votul pentru retinerea si arestarea lui Marko Attila a fost amanat de Camera Deputatilor. Deputatul UDMR Marko Attila si-a dat demisia din Parlament, inainte ca plenul Camerei Deputatilor sa dezbata.

Avocatul lui Marko Attila: Autoritatile romane au dreptul sa emita un mandat european de arestare (VIDEO)

Avocatul lui Marko Attila, deputatul UDMR demisionar din Parlament, a declarat, miercuri, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1Tv, ca autoritatile romane au dreptul sa emita un mandat.

Marko Attila si-a dat demisia din Camera Deputatilor

Marko Attila si-a dat demisia din functia de deputat, a scris parlamentarul UDMR pe Facebook, in urma cu putin timp. Pe numele sau, DNA a transmis doua cereri de arestare. Dupa ce, luni, plenul Camerei a aprobat prima solicitare, deputatul a plecat la Budapesta. Astazi, urma sa fie votata a doua cerere.

Kelemen Hunor, dupa demisia lui Marko Attila: Ne-am intalnit in Ungaria, pe 20 martie. Ne lipseste in fiecare zi

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a dezvaluit ca a primit pe mail demisia deputatului Marko Attila, plecat in Ungaria, si a depus-o imediat la biroul presedintelui Senatului, Valeriu Zgonea. Hunor a declarat ca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )