Libnet.ro
UNICEF

22:00

Mars pentru unirea Basarabiei cu Romania pe strazile Capitalei

B1 B1,
Mars pentru unirea Basarabiei cu Romania pe strazile Capitalei

Mii de persoane participa, duminica, la un mars organizat in Capitala pentru unirea Basarabiei cu Romania, relateaza B1 TV. Participantii, care au alecvat din Piata Victoriei si vor ajunge la Palatul Parlam. continuă pe B1

Mii de persoane pe strazile Capitalei: Chisinau si Bucuresti, doua inimi romanesti

Mii de persoane participa duminica dupa-amiaza, in Bucuresti, la un mars pentru unirea Basarabiei cu Romania, care a inceput in Piata Victoriei si are ca punct final Palatul Parlamentului, unde ar urma sa.

La Bucuresti se striga unire. 5. ...

Cinci mii de persoane au participat la marsul pentru unirea Romaniei cu Republica Moldova. Organizatorii asteptau peste 10. 000 de oameni. --- Organizatorii spun ca sunt aproximativ 10. 800 de participanti la acest mars. Potrivit jandarmilor este vorba despre aproximativ 3. 000 de manifestanti. ---- Marsul pentru unirea Basarabiei cu Romania a inceput. Peste 7. 000 de oameni s-au strans in Piata Victorei de la ora 14. Sunt primele informatii pe care ni le-a furnizat, de la fata locului, .

Drumul spre Vest: Solidaritatre cu Moldova pe strazile Bcurestiului.

Aproximativ 5. 000 de oameni au demonstrat ieri la Bucuresti pentru unirea Basarabiei cu Romania si pentru adoptarea unui proiect de lege care intareste legaturile dintre cele doua tari. Mitingul a avut loc cu o luna inaintea Summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius, unde Republica Moldova ar trebui sa parafeze Acordul Aprofundat si Comprehensiv de Liber Schimb DCFTA) si Acordul de Asociere cu UE. Este cea mai importanta manifestatie de solidaritate cu Moldova din ultimele doua decenii.

Drumul spre Vest: Solidaritate cu Moldova pe strazile Bucurestiului.

Aproximativ 5. 000 de oameni au demonstrat ieri la Bucuresti pentru unirea Basarabiei cu Romania si pentru adoptarea unui proiect de lege care intareste legaturile dintre cele doua tari. Mitingul a avut loc cu o luna inaintea Summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius, unde Republica Moldova ar trebui sa parafeze Acordul Aprofundat si Comprehensiv de Liber Schimb DCFTA) si Acordul de Asociere cu UE. Este cea mai importanta manifestatie de solidaritate cu Moldova din ultimele doua decenii.

Oprescu: intr-un an si jumatate numarul cainilor de pe strazile Capitalei va scadea cu 80%

Intr-un an si jumatate numarul cainilor de pe strazile Capitalei va scadea cu 80%, promite primarul Sorin Oprescu. Hingherii prind aproximativ 150 de animale pe zi, dar pana acum, au fost eutanasiati doar.

VIDEO/FOTOGALERIE Marsul pentru Basarabia in Bucuresti s-a incheiat/ Peste 5.000 de persoane au marsaluit inspre Palatul Parlamentului si au scandat Unire!

Cateva mii de oameni organizatorii sustin ca la un moment dat au fost 10. 000) au manifestat duminica pentru unirea Basarabiei cu Romania. Ei au organizat un mars, intre orele 15. 00, pe traseul Guvernul Romaniei Piata Victoriei) - Palatul Parlamentului Parcul Izvor), iar in Parcul Izvor au improvizat o scena unde a vorbit, printre altii, fostul premier moldovean Mircea Druc, si au desfasurat steagul tricolor de 1. 200 de mp, cusut la Chisinau. Mitingul pentru unirea Basarabiei cu Romania are loc cu o luna inainte de Summitul de la Vilnius, decisiv pentru integrarea europeana a Republicii Moldova. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT desfasurarea mitinguluiClick pe poza din dreapta pentru fotogalerie---------------------------Ora 17. 15 In parcul Izvor au mai ramas cateva persoane cu steagul Romaniei. Mitingul a luat sfarsit. Ora 17. 10 Oamenii scandeaza uniti salvam toata Romania, in timp ce mare parte a participantilor pleaca spre metrou. De la un megafon a fost lansat indemnul: cine e impotriva proiectului de la Rosia Montana e asteptat in piata Universitatii. Ora 17. 00 Participantii au desfasurat steagul adus de la Chisinau si se indreapta spre metrou.

LIVE VIDEO TEXT Marsul pentru Basarabia in Bucuresti/ Peste 5.000 de persoane au ajuns la Palatul Parlamentului

Circa 100 de basarabeni care au cusut timp de trei saptamani un steag tricolor de 1. 200 de mp vin duminica la Bucuresti pentru a participa la Marsul pentru Basarabia, pe traseul Guvernul Romaniei Piata Victoriei) - Palatul Parlamentului Parcul Izvor), cu incepere de la ora 14:00, au anuntat organizatorii, care au spus ca asteapta circa 10. 000 de perticipanti. Mitingul pentru unirea Basarabiei cu Romania are loc cu o luna inainte de Summitul de la Vilnius, decisiv pentru integrarea europeana a Republicii Moldova. HotNews. ro va tine la curent cu principalele evenimente de la manifestatieClick pe poza din dreapta pentru fotogalerie. Intra in material pentru o transmisiune LIVE VIDEO UPDATEOra 16. 55 La miting au mai ramas cateva sute de persoane, iar organizatorii indeamna participantii sa se indrepte spre metrou. Organizatorii ii multumesc lui Teodor Maries pt sprijinul acordat. Ora 16. 45 De la microfon: Cea mai scurta cale de integrare este unirea. Trebuie sa ne rupem e Rusia. Ora 16. 40 Acum pe scena este invitat fostul prim ministru moldovean, Mircea Druc: Dvs. ziceti aducem Basarabia acasa, aduceti-o. Unirea este ireversibila. Din punctul meu de vedere unirea s-a infaptuit. Ora 16. 30 Pe scena improvizata in parcul Izvor a urcat Alexandru Ciubotaru, un fost participant din Chisinau la concursul Vocea Romaniei, care a cantat.

LIVE TEXT Marsul pentru Basarabia in Bucuresti. Cateva mii de oameni asteptati sa marsaluiasca de la Guvern la Parlament

Circa 100 de basarabeni care au cusut timp de trei saptamani un steag tricolor de 1. 200 de mp vin duminica la Bucuresti pentru a participa la Marsul pentru Basarabia, pe traseul Guvernul Romaniei Piata Victoriei) - Palatul Parlamentului Parcul Izvor), cu incepere de la ora 14:00, au anuntat organizatorii manifestatiei care mai spun ca asteapta circa 10. 000 de perticipanti. Mitingul pentru unirea Basarabiei cu Romania are loc cu o luna inainte de Summitul de la Vilnius, decisiv pentru integrarea europeana a Republicii Moldova. HotNews. ro va tine la curent cu principalele evenimente de la manifestatieClick pe poza din dreapta pentru fotogalerieUPDATE Ora 13. 45 In jur de 100 de persoane s-au strans deja la Guvern si scandeaza Basarabia e Romania. Sunt tineri, majoritatea cu steagul Romaniei. In difuzoare se aude Doamne ocroteste-i pe romani. Intre timp la miting continua sa vina oameni.

Marsul pentru Basarabia in Bucuresti. Cateva mii de oameni asteptati sa marsaluiasca de la Guvern la Parlament

Circa 100 de basarabeni care au cusut timp de trei saptamani un steag tricolor de 1. 200 de mp vin duminica la Bucuresti pentru a participa la Marsul pentru Basarabia, pe traseul Guvernul Romaniei Piata Victoriei) - Palatul Parlamentului Parcul Izvor), cu incepere de la ora 14:00, au anuntat organizatorii manifestatiei care mai spun ca asteapta circa 10. 000 de perticipanti. Mitingul pentru unirea Basarabiei cu Romania are loc cu o luna inainte de Summitul de la Vilnius, decisiv pentru integrarea europeana a Republicii Moldova.

Circa 100 de basarabeni vor participa duminica la Marsul pentru Basarabia in Bucuresti. Cateva mii de oameni asteptati sa marsaluiasca de la Guvern la Parlament

Circa 100 de basarabeni care au cusut timp de trei saptamani un steag tricolor de 1. 200 de mp vin duminica la Bucuresti pentru a participa la Marsul pentru Basarabia, pe traseul Guvernul Romaniei Piata Victoriei) - Palatul Parlamentului Parcul Izvor), cu incepere de la ora 14:00, anunta organizatorii manifestatiei care mai spun ca asteapta circa 10. 000 de perticipanti. Mitingul pentru unirea Basarabiei cu Romania are loc cu o luna inainte de Summitul de la Vilnius, decisiv pentru integrarea europeana a Republicii Moldova.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )