Libnet.ro
UNICEF

00:08

Mii de persoane pe strazile Capitalei: Chisinau si Bucuresti, doua inimi romanesti

Antena3 Antena3,
Mii de persoane pe strazile Capitalei: Chisinau si Bucuresti, doua inimi romanesti

Mii de persoane participa duminica dupa-amiaza, in Bucuresti, la un mars pentru unirea Basarabiei cu Romania, care a inceput in Piata Victoriei si are ca punct final Palatul Parlamentului, unde ar urma sa. continuă pe Antena3

Oprescu: intr-un an si jumatate numarul cainilor de pe strazile Capitalei va scadea cu 80%

Intr-un an si jumatate numarul cainilor de pe strazile Capitalei va scadea cu 80%, promite primarul Sorin Oprescu. Hingherii prind aproximativ 150 de animale pe zi, dar pana acum, au fost eutanasiati doar.

Mars pentru unirea Basarabiei cu Romania pe strazile Capitalei

Mii de persoane participa, duminica, la un mars organizat in Capitala pentru unirea Basarabiei cu Romania, relateaza B1 TV. Participantii, care au alecvat din Piata Victoriei si vor ajunge la Palatul Parlam.

Oprescu: Nu stiu cati maidanezi sunt pe strazile Capitalei. Reteritorializarea, cea mai mare prostie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a vorbit in emisiunea Dupa 20 de ani despre problema cainilor comunitari din Bucuresti, precizand ca nu stie numarul exact al acestora. Edilul a mai spus ca, probabil, reteritorializarea maidanezilor sterilizati a fost cea mai mare prostie si ca estimeaza ca in urmatoarele 18 luni problema maidanezilor va fi rezolvata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )