Libnet.ro
UNICEF

15:00

Martin Schulz, reales presedinte al Parlamentului European

B1 B1,
Martin Schulz, reales presedinte al Parlamentului European

Social-democratul german Martin Schulz a fost reales presedinte al Parlamentului European PE) marti, din primul tur, informeaza AFP. Schulz a obtinut 409 voturi pentru dintre cele 612 exprimate, din totalul de. continuă pe B1

Social-democratul german Martin Schulz, reales presedinte al Parlamentului European

Eurodeputatul german Martin Schulz, candidat din partea Socialistilor si Democratilor europeni SD), a fost ales presedinte al Parlamentului European, marti, la Strasbourg, in prima sesiune a plenului. Alegerea lui Schulz era asteptata, in conditiile in care, in 24 iunie, primele doua grupuri ca marime din PE, Partidul Popular European PPE) si SD, s-au inteles si de data aceasta sa-si imparta presedintia Parlamentului European.

Martin Schulz, reales presedinte al Parlamentului European

Eurodeputatul german Martin Schulz, candidat din partea Socialistilor si Democratilor europeni S and D), a fost ales astazi presedinte al Parlamentului European, in prima sesiune a plenului, transmite presa internationala.

Social-democratul Martin Schulz a fost reales presedinte al Parlamentului European

Social-democratul Martin Schulz a fost reales fara dificultate presedinte al Parlamentului European, pentru inca un mandat de doi ani si jumatate, in baza unui acord de coalitie cu PPE centru-dreapta) si.

Martin Schulz, ales in functia de presedinte al Parlamentului European

Eurodeputatul social-democrat german Martin Schulz a fost ales, marti, in functia de presedinte al Parlamentului European. Popularii si social-democratii europeni au decis pe 24 iunie sa-si imparta presedintia Parlamentului European, astfel ca in primii doi ani si jumatate acest post va fi detinut de Martin Schulz, iar in a doua parte a mandatului, ce va incepe in ianuarie 2017, functia va reveni grupului PPE.

Romancele Corina Cretu si Adina Valean, alese vicepresedinte ale Parlamentului European

Europarlamentarii Adina Valean PNL/PPE) si Corina Cretu PSD/SD) au fost alesi marti, la Strasbourg, in functiile de vicepresedinti ai Parlamentului European. Valean s-a aflat printre cei 6 vicepresedinti ai Parlamentului European ai PPE, care au fost alesi din primul tur, in timp ce Corina Cretu a fost aleasa din al doilea tur, odata cu inca doi europdeputati socialisti si democrati.

Prima sesiune plenara a Parlamentului European: debut cu spatele

Noii eurodeputati s-au intrunit astazi la Strasbourg pentru a participa la prima sesiune plenara a Parlamentului European din legislatura 2014-2019. Debutul plenarei nu a fost lipsit de momente tensionate, dupa ce parlamentarii din formatiunile eurosceptice s-au intors cu spatele in momentul in care a rasunat imnul european.

Corina Cretu a fost aleasa in functia de vicepresedinte al Parlamentului European

Eurodeputata Corina Cretu PSD) a fost aleasa, marti, la Strasbourg, dupa un al doilea tur de scrutin, in functia de vicepresedinte al Parlamentului European, transmite Agerpres. Corina Cretu a fost desemnata.

Corina Cretu si Adina Valean, vicepresedinti ai Parlamentului European

Adina Valean PNL) si Corina Cretu PSD) au fost alese, marti, in functii de vicepresedinte al Parlamentului European, Valean obtinand, din primul tur, 394 de voturi, iar Cretu, din al doilea tur, 406.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )