Libnet.ro
UNICEF

15:00

Social-democratul Martin Schulz a fost reales presedinte al Parlamentului European

Antena3 Antena3,
Social-democratul Martin Schulz a fost reales presedinte al Parlamentului European

Social-democratul Martin Schulz a fost reales fara dificultate presedinte al Parlamentului European, pentru inca un mandat de doi ani si jumatate, in baza unui acord de coalitie cu PPE centru-dreapta) si. continuă pe Antena3

Martin Schulz, reales presedinte al Parlamentului European

Social-democratul german Martin Schulz a fost reales presedinte al Parlamentului European PE) marti, din primul tur, informeaza AFP. Schulz a obtinut 409 voturi pentru dintre cele 612 exprimate, din totalul de.

Martin Schulz, ales in functia de presedinte al Parlamentului European

Eurodeputatul social-democrat german Martin Schulz a fost ales, marti, in functia de presedinte al Parlamentului European. Popularii si social-democratii europeni au decis pe 24 iunie sa-si imparta presedintia Parlamentului European, astfel ca in primii doi ani si jumatate acest post va fi detinut de Martin Schulz, iar in a doua parte a mandatului, ce va incepe in ianuarie 2017, functia va reveni grupului PPE.

Social-democratul german Martin Schulz, reales presedinte al Parlamentului European

Eurodeputatul german Martin Schulz, candidat din partea Socialistilor si Democratilor europeni SD), a fost ales presedinte al Parlamentului European, marti, la Strasbourg, in prima sesiune a plenului. Alegerea lui Schulz era asteptata, in conditiile in care, in 24 iunie, primele doua grupuri ca marime din PE, Partidul Popular European PPE) si SD, s-au inteles si de data aceasta sa-si imparta presedintia Parlamentului European.

Martin Schulz, reales presedinte al Parlamentului European

Eurodeputatul german Martin Schulz, candidat din partea Socialistilor si Democratilor europeni S and D), a fost ales astazi presedinte al Parlamentului European, in prima sesiune a plenului, transmite presa internationala.

Vasile Ciurchea a fost numit presedinte al Casei Nationale de Sanatate. Radu Tibichi a fost demis

Vasile Ciurchea este noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS). Decizia, publicata luni in Monitorul Oficiale, a fost luata de premierul Victor Ponta la propunerea ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )