Libnet.ro
UNICEF

17:30

Vasile Ciurchea a fost numit presedinte al Casei Nationale de Sanatate. Radu Tibichi a fost demis

Adevărul Adevărul,
Vasile Ciurchea a fost numit presedinte al Casei Nationale de Sanatate. Radu Tibichi a fost demis

Vasile Ciurchea este noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS). Decizia, publicata luni in Monitorul Oficiale, a fost luata de premierul Victor Ponta la propunerea ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu. continuă pe Adevărul

Vasile Ciurchea este noul presedinte al CNAS

Vasile Ciurchea este noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), printr-o decizie luata de premierul Victor Ponta, la propunerea ministrului Nicolae Banicioiu, si publicata luni in.

Vasile Ciurchea este noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Premierul Victor Ponta l-a numit in functia de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) pe Vasile Ciurchea, la propunerea propunerea ministrului Nicolae Banicioiu. Decizia a fost publicata.

Vasile Ciurchea, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Vasile Ciurchea este noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), printr-o decizie luata de premierul Victor Ponta, la propunerea ministrului Nicolae Banicioiu, si publicata luni in Monitorul Oficial, transmite Mediafax.

Ionel Agrigoroaiei a fost numit vicepresedinte al PPDD

Senatorul Ionel Agrigoroaiei a fost numit astazi presedinte al Partidului Poporului - Dan Diaconescu PPDD), la scurt timp dupa intoarcerea acestuia in partid, transmite un comunicat de presa al Senatului.

Social-democratul Martin Schulz a fost reales presedinte al Parlamentului European

Social-democratul Martin Schulz a fost reales fara dificultate presedinte al Parlamentului European, pentru inca un mandat de doi ani si jumatate, in baza unui acord de coalitie cu PPE centru-dreapta) si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )