Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mascatii au descins la mai multe locatii din Lugoj pentru prinderea unor traficanti de carne vie

Adevărul Adevărul,
Mascatii au descins la mai multe locatii din Lugoj pentru prinderea unor traficanti de carne vie

Politistii de la Crima Organizata, impreuna cu cei de la SAS Serviciul de Actiuni Speciale) au vizitat miercuri dimineata sase locatii din Lugoj, in cautarea membrilor unor grupari suspectate ca obligau mai multe adolescente sa se prostitueze. Unul dintre apartamentele vizate este proprietatea fiului unui senator. continuă pe Adevărul

Romania va importa in vara mai multe gaze decat necesarul, pentru a evita facturi mai mari la iarna

Romania va importa mai multe gaze naturale in perioada verii, chiar daca necesarul ar putea fi acoperit din productia interna, pentru ca factura platita de consumatori sa nu creasca la iarna, cand gazele din Rusia sunt mai scumpe, informeaza Mediafax.

Mascatii au descins la un azil din Afumati, in cautare de prostituate

Mascatii au descins, marti dimineata, la proxenetii din Bucuresti si alte trei judete. Totodata, acestia au facut perchezitii si la un azil din Afumati, unde s-ar fi ascuns mai multe prostituate. Potrivit.

Sansa pentru someri. Industria textila pune la bataie cele mai multe locuri de munca

Piata muncii devine tot mai flexibila in judet. Angajatorii au tot mai multe locuri de munca libere, o sansa in plus pentru someri. Pentru saptamana in curs, in evidenta Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de MuncaAJOFM) din Calarasi sunt inregistrate 466 de slujbe.

Bordeanu, Dacia: Cam 60% dintre clientii Logan MCV vor alege varianta cu cele mai multe dotari

Dacia a lansat noul Logan break in Romania, cu preturi cuprinse intre 7. 790 euro si 12. 300 euro, iar ca preferinta cand e vorba de versiunea de echipare, cam 60% din clienti vor alege nivelul cu cele mai multe dotari si numai o zecime vor opta pentru varianta de intrare in gama, a spus pentru HotNews, Mihai Bordeanu, director de marketing al Dacia.

Santaj si amenintari la Ikea. Compania a primit mai multe scrisori de amenintare

Reprezentantii grupului suedez Ikea din Franta au primit mai multe scrisori de amenintare. Companiei i s-au cerut donatii importante in cadrul unor actiuni de binefacere, altfel riscand represalii incepand de.

Se desfiinteaza Better Place, una dintre cele mai ambitioase companii din industria masinilor electrice

Compania israeliana Better Place, care in 2008 a semnat un partneriat cu Renault si avea planuri sa instaleze infrastructura de incarcare a masinilor electrice in mai multe tari, cauta lichidator si se va desfiinta fiindca nu a gasit banii necesari dezvoltarii afacerii, scrie ziarul Haaretz din Israel. Compania a devenit foarte cunsocuta pentru ideile sale de electrificare a industriei auto, dar vanzarile foarte slabe de masini 100% electrice si-au pus amprenta pe rezultatele financiare.

Ilie Sarbu, despre realizarea celui mai mare drapel din lume: Este un record care ne onoreaza

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a felicitat Antena 3 pentru initiativa pe care a avut-o, aducand Romania in Cartea Recordurilor cu cel mai mare steag din lume. Cand e vorba de tricolor, recordul) isi .

Reprezentantul Guinness Book a omologat oficial recordul mondial pentru cel mai mare drapel din lume

Romania are in mod oficial cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a inscris tricolorul Romaniei in Guinness World Records. Reprezentantul Guinness Book prezent pe Aerodromul Clinceni a omologat noul record si.

Reprezentantul Guinness World Records a omologat oficial recordul mondial pentru cel mai mare drapel din lume

Romania are in mod oficial cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a inscris tricolorul Romaniei in Guinness World Records. Reprezentantul Guinness World Records prezent pe Aerodromul Clinceni a omologat noul.

Reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS a omologat oficial recordul mondial pentru cel mai mare drapel din lume

Romania are in mod oficial cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a inscris tricolorul Romaniei in GUINNESS WORLD RECORDS. Reprezentantul Guinness World Records, Jack Brockbank, prezent pe Aerodromul Clinceni, a o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )