Libnet.ro
UNICEF

15:00

Masina zburatoare este mai mult un elicopter fara cabina si te va terifia [VIDEO]

Playtech Playtech,
Masina zburatoare este mai mult un elicopter fara cabina si te va terifia [VIDEO]

Oamenii viseaza la masini zburatoare de atat de mult timp incat au inceput sa si le construiasca singuri, in garaje. Asta este cazul si cu inventia de mai jos care, pe cat este de inspaimantatoare, pe atat este de impresionanta. Amazon viseaza sa livreze colete cu ajutorul dronelor, dar un tanar din Olanda vrea ca [] Masina zburatoare este mai mult un elicopter fara cabina si te va terifia [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Motocicleta alimentata cu vant si lumina este visul unei lumi fara petrol [VIDEO]

Daca ai vazut vreunul dintre filmele Mad Max, atunci stii ca acea lume e construita pe combustibil obtinut din petrol. Totusi, petrolul s-ar putea sa nu existe vesnic si asa a aparut proiectul Strangeworld, o motocicleta alimentata cu energie solara si eoliana. in prezent, sunt mai multe masini alimentate cu petrol benzina sau motorina [] Motocicleta alimentata cu vant si lumina este visul unei lumi fara petrol [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Aldescu, DPD: Cred ca ce lipseste este mai multa liniste

Lucian Aldescu, fondator al serviciului de curierat DPD si unul dintre cei mai experimentati antreprenori din acest domeniu, considera ca, fata de anii 90, in prezent viata este mult mai agitata cred ca ce lipseste este mai multa.

Gabriel Oprea, despre interimatul sau la Guvern: Nu se va prelungi mai mult decat trebuie. Mi-as dori ca Ponta sa se intoarca si maine

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat, miercuri seara, la Sinteza zilei, ca si-ar dori ca Victor Ponta sa se intoarca si maine, afirmand ca interimatul sau la Guvern nu se va prelungi mai mult.

Ana Maria Branza, despre medalia de aur de la Baku: E un rezultat mare obtinut cu echipa. Ma bucur mai mult chiar decat pentru medalia de la individual

Sportiva Ana Maria Branza a dat primele declaratii dupa medaliile de aur obtinute atat la proba de individual, cat si cu echipa de spada. Spadasina spune ca se bucura mai mult pentru medalia obtinuta cu.

Consultant BNR: Politica guvernamentala este mai orientata catre social decat in perioada comunista

Consultantul de strategie la Banca Nationala a Romaniei, Dan Palangean, a declarat ca politica guvernamentala este mai orientata catre social decat in perioada comunista, comparand structura.

Cata incredere au cetatenii lumii in Obama: Rusii il urasc cel mai mult, francezii ii sunt printre cei mai favorabili.

Imaginea presedintelui Barack Obama in afara granitelor SUA este majoritar pozitiva, cu o medie de 65% incredere in politica sa externa, o medie mult mai mare decat a predecesorului sau, George W. Bush, arata un sondaj recent realizat de Institutul american Pew Research Center.

Bancherii europeni se tem mai mult de Brexit decat de Grexit

Bancherii europeni sunt mult mai ingrijorati de posibilitatea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana Brexit) decat de iesirea Greciei din zona euro Grexit), conform unei analize Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2239 seconds )