Libnet.ro
UNICEF

22:30

Masinile romanesti au succes in RUSIA. Care sunt cele mai cautate modele auto

România Liberă România Liberă,
Masinile romanesti au succes in RUSIA. Care sunt cele mai cautate modele auto

Automobilele Duster, Logan si Sandero, produse in Romania, s-au situat in mai in topul celor mai bine vandute 25 de modele in Rusia, conform datelor publicate miercuri de Association of European Businesses. continuă pe România Liberă

Marele horoscop al verii. Care sunt cele mai norocoase zodii

Sanse in dragoste pentru Raci, noroc la bani pentru Fecioare, problem de sanatate pentru Capricorni, schimbari la locul de munca pentru Lei sunt doar cateva dintre modificarile care au loc pe harta astrala in aceasta perioada.

Magazin de ceasuri exclusiv pentru BARBATI. Ce marci si ce caracteristici sunt cele mai cautate

Compania de ceasuri WatchShop a anuntat ca se va orienta exclusiv catre publicul masculin, devenind astfel, in Romania, singurul magazin online de ceasuri si accesorii dedicat barbatilor.

Un lider PNL face acuzatii grave. Sunt cele mai prost organizate alegeri din 1990 incoace

Presedintele Consiliului Judetean Mures, Ciprian Dobre, liderul PNL Mures, a declarat duminica, la iesirea de la urne, ca in sectiile de votare din judet s-au intamplat lucruri.

Acesta este antivirusul care consuma cele mai putine resurse

Multi fug de antivirusi deoarece aceste programe de protectie au prostul obicei de a consuma din resursele pretioase ale PC-ului, ingreunand considerabil sistemul. Din fericire, nu toti antivirusii functioneaza pe aceleasi principii si nu toti au nevoie de cantitati enorme de RAM. AV-Comparatives, o organizatie independenta de testare asoftware-ului de securitate, a publicat rezultatele Testului [].

Bose anunta cele mai avansate casti wireless: QuietComfort 35 si QuietControl 30

QuietComfort 35 si QuietControl 30 sunt cele mai noi casti ale celor de la Bose si va ajuta sa scapati de fire fara sa faceti compromisuri la calitate audio sau anularea zgomotului de fond. De-a lungul anilor, cei de la Bose au devenit sinonimi cu produse audio de o calitate surprinzatoare. Din pacate, nu au [].

Cei mai mari producatori de uraniu din lume. Unde se afla Romania?

Uraniul este un metal care se gaseste atat in roci si in sol, cat si in apa, iar in stare naturala este slab radioactiv. Este folosit, printre altele, in industria farmaceutica, cea militara sau in cea energetica. Aceasta din urma foloseste cele mai.

Cele mai bune solutii de economisire pentru persoanele cu venituri peste medie

Depozitele bancare, conturile de economii sau fondurile mutuale sunt printre cele mai accesibile metode de economisire in randul oamenilor cu venituri medii. In schimb, pe masura ce averea acestora creste, alegerile cu privire la mijloacele in care.

BOOKFEST Peste 100.000 de vizitatori au fost la Salonul de Carte, timp de cinci zile. De la Pretul aurului la viata lui Charlie Chaplin, cele mai vandute carti

Peste 100. 000 de vizitatori au fost, timp de cinci zile, la Targul de Carte Bookfest, care s-a incheiat duminica seara, la Romexpo. Accesul publicului a fost liber. Printre cele mai vandute carti se numara volumul gimnastei Maria Olaru, Pretul aurului, cel mai recent titlu al lui Lucian Boia, volumele semnate de politistul Marian Godina, dar si titlurile autoarelor din Israel, tara invitata de onoare la Bookfest 2016.

Cele mai importante 10 recorduri de la Campionatul European de fotbal

Campionatul European reuneste cele mai bune echipe, o data la patru ani. De-a lungul timpului s-au acumulat recorduri importante, unele dintre ele nici acum depasite.

Salariile din Romania in 2019: Cele mai mari tot in Bucuresti, Cluj ramane pe trei, iar decalajele regionale persista

Bucurestenii vor obtine si in 2019 cele mai mari castiguri salariale nete din Romania, de 3. 384 lei, urmatoarele fiind Ilfov si Cluj, iar decalajele la nivel de regiuni se vor mentine in urmatorii trei ani aproape neschimbate sau chiar se vor accentua.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )