Libnet.ro
UNICEF

16:30

Acesta este antivirusul care consuma cele mai putine resurse

Playtech Playtech,
Acesta este antivirusul care consuma cele mai putine resurse

Multi fug de antivirusi deoarece aceste programe de protectie au prostul obicei de a consuma din resursele pretioase ale PC-ului, ingreunand considerabil sistemul. Din fericire, nu toti antivirusii functioneaza pe aceleasi principii si nu toti au nevoie de cantitati enorme de RAM. AV-Comparatives, o organizatie independenta de testare asoftware-ului de securitate, a publicat rezultatele Testului []. continuă pe Playtech

Masinile romanesti au succes in RUSIA. Care sunt cele mai cautate modele auto

Automobilele Duster, Logan si Sandero, produse in Romania, s-au situat in mai in topul celor mai bine vandute 25 de modele in Rusia, conform datelor publicate miercuri de Association of European Businesses.

Marele horoscop al verii. Care sunt cele mai norocoase zodii

Sanse in dragoste pentru Raci, noroc la bani pentru Fecioare, problem de sanatate pentru Capricorni, schimbari la locul de munca pentru Lei sunt doar cateva dintre modificarile care au loc pe harta astrala in aceasta perioada.

Primele incidente la alegeri: in Mures, au ajuns mai putine buletine de vot decat numarul prevazut de lege

Presedintele Biroului Electoral de Circumscriptie Judeteana 28 Mures, judecatorul Eugen Maier, a declarat ca in urma solicitarii depuse de PSD Mures, dupa ce s-a constatat ca la sectiile de votare au ajuns mai putine buletine de vot decat numarul prevazut de lege, s-a trimis o solicitare oficiala Institutiei Prefectului.

Cele mai bune solutii de economisire pentru persoanele cu venituri peste medie

Depozitele bancare, conturile de economii sau fondurile mutuale sunt printre cele mai accesibile metode de economisire in randul oamenilor cu venituri medii. In schimb, pe masura ce averea acestora creste, alegerile cu privire la mijloacele in care.

BOOKFEST Peste 100.000 de vizitatori au fost la Salonul de Carte, timp de cinci zile. De la Pretul aurului la viata lui Charlie Chaplin, cele mai vandute carti

Peste 100. 000 de vizitatori au fost, timp de cinci zile, la Targul de Carte Bookfest, care s-a incheiat duminica seara, la Romexpo. Accesul publicului a fost liber. Printre cele mai vandute carti se numara volumul gimnastei Maria Olaru, Pretul aurului, cel mai recent titlu al lui Lucian Boia, volumele semnate de politistul Marian Godina, dar si titlurile autoarelor din Israel, tara invitata de onoare la Bookfest 2016.

Cele mai importante 10 recorduri de la Campionatul European de fotbal

Campionatul European reuneste cele mai bune echipe, o data la patru ani. De-a lungul timpului s-au acumulat recorduri importante, unele dintre ele nici acum depasite.

Salariile din Romania in 2019: Cele mai mari tot in Bucuresti, Cluj ramane pe trei, iar decalajele regionale persista

Bucurestenii vor obtine si in 2019 cele mai mari castiguri salariale nete din Romania, de 3. 384 lei, urmatoarele fiind Ilfov si Cluj, iar decalajele la nivel de regiuni se vor mentine in urmatorii trei ani aproape neschimbate sau chiar se vor accentua.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii din Salaj

PSD a reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Salaj, reusind sa castige 25 de primarii, inclusiv Primaria Zalau, in timp ce PNL a castigat 21 primarii si UDMR - 14 primarii.

ALEGERI LOCALE 2016. Bilant MAI: Au fost cele mai sigure alegeri din ultimii ani

Ministerul Afacerilor Interne transmite ca, din punct de vedere al ordinii si sigurantei publice, alegerile locale din acest an au fost cele mai sigure alegeri din ultimii ani.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii in Mehedinti

Marius Screciu PSD) a reusit sa obtina Primaria Drobeta Turnu Severin, iar social-democratii au reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Mehedinti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )