Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masterplanul trimis la Comisia Europeana este un proiect puternic politizat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Masterplanul trimis la Comisia Europeana este un proiect puternic politizat

Proiectul Masterplanului General de Transport pe care tara noastra l-a trimis pentru aprobare la Comisia Europeana este un document plin de probleme si puternic politizat, a declarat, ieri, Laurentiu Plosceanu, presedintele Asociatiei Romane a Antreprenorilor din Constructii ARACO). continuă pe Ziarul Bursa

Siveco Romania, furnizor de servicii informatice pentru Comisia Europeana

Siveco Romania este un furnizor constant de servicii informatice pentru Comisia Europeana. incepand inca din 2009 compania desfasoara peste 20 de proiecte europene ce au in vedere dezvoltarea de sisteme IT, cu.

Comisia Europeana, dupa votul in cazul lui Dan Sova: Asteptam o implementare consistenta si substantiala a recomandarilor din raportul MCV

Comisia Europeana reactioneaza dupa respingerea, in Senat, a cererii de arestare a lui Dan Sova. CE transmite ca asteapta o implementare consistenta si substantiala a recomandarilor din raportul privind.

Fonduri UE: Comisia Europeana analizeaza posibile deficiente semnificative la programele Romaniei de Mediu si Competitvitate

Comisia Europeana analizeaza posibile deficiente semnificative la Programul Operational Sectorial POS) Mediu si la unele axe prioritare din Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), prin care Romania absoarbe fonduri structurale si de coeziune in perioada de programare 2007-2013.

Comisia Europeana si BEI faciliteaza accesul fermierilor la credite

Comisia Europeana CE) si Banca Europeana de Investitii BEI) au prezentat ieri un instrument model de garantare pentru agricultura, primul nou produs conceput in cadrul memorandumului de intelegere semnat de cele doua parti in luna iulie 2014, pentru cooperare in domeniul agriculturii si dezvoltarii rurale, informeaza un comunicat al Executivului Comunitar.

Comisia Europeana a retras, in 2014, aproape 2.500 de produse periculoase, inclusiv jucarii

Comisia Europeana CE) a anuntat, luni, ca a retras, anul trecut, aproape 2. 500 de produse, 28% dintre acestea fiind jucarii, de pe piata Uniunii Europene, deoarece erau periculoase pentru consumatorii europene, principala tara de provenienta a acestora fiind China.

Competitia inter-scolara Consumer Classroom, sustinuta de Comisia Europeana, invita toate scolile din Europa sa colaboreze pentru inovatie in educatie

Portalul Consumer Classroom este dezvoltat de un consortiu din care face parte SIVECO, in cadrul unui contract cadru incheiat cu Directia Generala Sanatate si Consumatori si Agentia Executiva pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )