Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ce masuri ia PE, dupa publicarea listei negre a Rusiei

România Liberă România Liberă,
Ce masuri ia PE, dupa publicarea listei negre a Rusiei

Parlamentul European PE) a restrictionat accesul liber in institutie al ambasadorului rus si al altui diplomat si suspenda participarea la Comisia de cooperare parlamentara UE-Rusia, dupa ce Moscova a intocmit o lista neagra cu oficiali europeni, a anuntat Martin Schulz. continuă pe România Liberă

Ministrul ceh de Externe l-a convocat pe ambasadorul rus la Praga, dupa publicarea listei negre

Ministrul ceh de Externe, Lubomir Zaoralek, l-a convocat, luni, pe ambasadorul rus la Praga, Serghei Kiselev, pentru ca acesta sa ofere explicatii dupa publicarea listei cu oficiali din tarile UE care au interdictie de a intra in Rusia, relateaza Czech News Agency.

Parlamentul European a luat masuri impotriva Rusiei, dupa publicarea listei negre

Parlamentul European a adoptat o serie de masuri impotriva Rusiei, dupa ce aceasta a trimis capitalelor europene o lista cu 89 de persoane declarate indezirabile pe teritoriul sau. in urma publicarii unei liste .

MAE ceh il convoaca pe ambasadorul rus, dupa publicarea listei negre

Ministrul ceh de externe, Lubomir Zaoralek, l-a convocat luni pe ambasadorul Rusiei la Praga pentru a protesta impotriva listei negre a personalitatilor europene carora Rusia le-a interzis accesul pe teritoriul sau. Printre persoanele de pe aceasta lista formata in replica la sanctiunile europene la adresa Rusiei, se numara si patru cehi, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Lista neagra a Rusiei: Parlamentul European a interzis accesul ambasadorului rus la UE in legislativ

Lista neagra a Rusiei nu ramane fara consecinte. Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a anuntat marti ca ambasadorului Rusiei pe langa Uniunea Europeana i-a fost interzis accesul in legislativ ca represalii contra listei negre intocmite de Kremlin cu 89 de cetateni europeni, critici ai politicii Moscovei, declarati indezirabili in Rusia.

Serghei Lavrov, despre indignarea provocata in cadrul UE de publicarea listei negre a Moscovei: Sunt chiar jenat sa explic absurditatea unei astfel de logici

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a catalogat luni drept o absurditate indignarea unor tari din Uniunea Europena fata de lista neagra a Moscovei ce interzice accesul in Rusia pentru 89 de personalitati.

Martin Schulz interzice accesul ambasadorului Rusiei la UE in Parlamentul European

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a anuntat marti ca ambasadorului Rusiei pe langa Uniunea Europeana i-a fost interzis accesul in legislativ ca represalii contra listei intocmite de Kremlin cu 89 de cetateni europeni, critici ai politicii Moscovei, declarati indezirabili in Rusia, transmite AFP.

Moscova ironizeaza Parlamentul European dupa restrictiile impuse: Oricum nu e nimic de facut acolo

Oficialii de la Kremlin nu par prea ingrijorati de masurile pe care Parlamentul European le-a luat importiva mai multor diplomati din Rusia. Adjunctul ministrului de Externe rus, Serghei Riabkov, a declarat.

Ambasadorul rus la Praga, chemat sa dea explicatii despre lista neagra a Rusiei

Ministrul ceh de Externe, Lubomir Zaoralek, l-a convocat, luni, pe ambasadorul rus la Praga, Serghei Kiselev, pentru ca acesta sa ofere explicatii dupa publicarea listei cu oficiali din tarile UE care au interdictie de a intra in Rusia.

Moscova confirma trimiterea listei negre catre statele UE, dar nu comenteaza cu privire la persoanele incluse

Moscova confirma trimiterea listei cu persoanele interzise in Rusia catre statele membre UE, dar prefera sa nu faca mai multe comentarii cu privire la personalitatile incluse, a declarat sambata un oficial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )