Libnet.ro
UNICEF

12:00

MEC: 3.839 de elevi, afectati de suspendarea cursurilor din cauza gripei. O scoala, inchisa partial la Calarasi

Adevărul Adevărul,
MEC: 3.839 de elevi, afectati de suspendarea cursurilor din cauza gripei. O scoala, inchisa partial la Calarasi

Suspendarea partiala sau integrala a cursurilor in mai multe unitati de invatamant din tara din cauza gripei afecteaza, in prezent, 3. 839 de elevi, a anuntat, joi, Ministerul Educatiei si Cercetarii, care a precizat ca aceasta cifra nu reprezinta numarul copiilor bolnavi. Cursurile sunt inchise partial sau integral in Bucuresti si 17 judete, printre care si Calarasi. continuă pe Adevărul

Situatia scolilor inchise partial sau integral in taradin cauza gripei. 4.000 elevi afectati

Ministerul Educatiei a transmis situatia unitatilor de invatamant inchise partial sau total din cauza gripei, marti. Cele mai multe scoli si gradinite sunt in Capitala. 942 elevi sunt afectati de suspendarea cursurilor.

Ministerul Educatiei: 104 scoli sunt inchise partial miercuri din cauza gripei, astfel ca 3.653 de elevi au ramas acasa Vezi lista completa

Un numar total de 104 scoli sunt inchise partial din cauza gripei, miercuri, astfel ca 3. 653 stau acasa, a anuntat Ministerul Educatiei, potrivit HotNews. ro. Pe judete, situatia scolilor inchise arata.

BILANTUL MORTILOR DIN CAUZA GRIPEI A AJUNS LA 34

Inca trei decese din cauza gripei, doi barbati si o femeie. Bilantul mortilor a ajuns la 34, anunta INSP. Unul dintre barbati era in varsta de 55 de ani, din judetul Bacau, confirmat cu virus.

Scandal in Vrancea din cauza unor cuie aruncate pe drumul forestier: Padurarul spune ca sunt contra hotilor de lemne, unii soferi vor despagubiri pentru cauciucurile sparte

Politistii din judetul Vrancea au inceput o ancheta dupa ce un barbat a reclamat ca a ramas cu masina in pana din cauza unui padurar care a aruncat cuie pe un drum forestier, transmite Mediafax.

OPEC asteapta o cerere mai scazuta de titei, din cauza epidemiei de coronavirus

Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) se asteapta, pe plan global, la o cerere mai redusa de titei in 2020, din cauza epidemiei cu noul coronavirus, si a anuntat ca productia sa a scazut semnificativ in ianuarie, fiind implementat noul acord privind limitarea furnizarii, transmit DPA si Reuters, conform Agerpres.

OPEC se asteapta la o cerere mai scazuta pentru titei, din cauza epidemiei cu noul coronavirus

Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) se asteapta pe plan global la o cerere mai scazuta pentru titei in 2020, din cauza epidemiei cu noul coronavirus, si a anuntat ca productia sa a scazut semnificativ in ianuarie, fiind implementat noul pact privind limitarea furnizarii, transmit DPA si Reuters.

Copilul care a intrat in coma din cauza anesteziei de la dentist. Anuntul medicilor

Din pacate micutul de patru ani care a intrat in coma in urma unei anestezii generale efectuata la dentist este in moarte cerebrala, el fiind tinut in viata doar de aparate, au precizat medicii Spitalului Grigore Alexandrescu pentru MEDIAFX. UPDATE: Copilul de 4 ani, paralizat dupa o anestezie la cabinetul stomatologic, a decedat. Micutul a .

Auto - F1: Marele Premiu al Chinei, amanat din cauza VIRUSULUI UCIGAS

Marele Premiu de Formula 1 al Chinei, programat pe 19 aprilie, a fost amanat din cauza coronavirulului, virusul care a ucis peste 1100 de persoane pana in prezent.

inca doi MORTI din cauza GRIPEI. Bilantul deceselor a ajuns la 31

Inca doua persoane, din Arges si Iasi, au murit din cauza gripei. Potrivit INSP,numarul total al deceselor a ajuns in prezent la 31. Este vorba despre un barbat in varsta de 68 de ani, din judetul A.

Comisia Europeana, avertisment dur pentru Romania din cauza taierilor ilegale de paduri: Guvernul are o luna la dispozitie pentru remedierea deficientelor

Comisia Europeana a avertizat miercuri Romania din cauza taierilor ilegale a padurilor. Potrivit unui comunicat de presa, autoritatile de la Bruxelles au decis sa trimita Romaniei o scrisoare de punere in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )