Libnet.ro
UNICEF

18:30

Meci cu probleme pentru Simona Halep. Ce a nemultumit-o pe romanca la Indian Wells

Antena3 Antena3,
Meci cu probleme pentru Simona Halep. Ce a nemultumit-o pe romanca la Indian Wells

Simona Halep, locul 5 WTA, s-a calificat in sferturile turneului de la Indian Wells, dupa ce a trecut de Barbora Strycova, locul 37 WTA. Simona Halep a castigat primul set, scor 6-3, iar in setul. continuă pe Antena3

VIDEO Asa s-a scris povestea celui mai mare meci facut de Simona Halep. I-a lasat doar doua jocuri Serenei Williams

Simona Halep si Serena Williams se vor intalni a opta oara, partida fiind programata in sferturile de finala ale Indian Wells.

Simona Halep merge in sfeturi la Indian Wells. Meci cu Serena Williams

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Indian Wells dupa un meci de 46 de minute cu Barbora Strycova, jucatoare care a abandonat in debutul setului al doilea din cauza unor probleme de sanatate. Halep conducea in momentul retragerii adversarei sale cu 6-3, 1-0.

Simona Halep, victorie prin abandon cu Barbora Strycova in optimi la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Indian Wells dupa un meci de 46 de minute cu Barbora Strycova, jucatoare care a abandonat in debutul setului al doilea din cauza unor probleme de sanatate. Halep conducea in momentul retragerii adversarei sale cu 6-3, 1-0.

Ce crede Serena Williams despre Simona Halep inaintea meciului de la Indian Wells si de ce o apreciaza pe romanca

Simona Halep si Serena Williams se vor intalni la noapte in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells.

Smiley si Simona Halep, impreuna in California

Smiley si Simona Halep, impreuna in California? Si-au declarat simpatia public unul pentru celalalt, dar nu s-au intalnit niciodata. Pana acum! Cei doi s-au intalnit in Los Angeles, unde cantaretul a stat cu sufletul la gura in tribune la meciul Simonei cu Ekaterina Makarova si i-a facut galerie alaturi de Horia tecau. Se pare ca Smiley i-a purtat noroc Simonei avand in vedere ca romanca s-a calificat in optimi la Indian Wells.

Simona Halep e norocoasa! Astrele se aliniaza pentru ea si la Indian Wells, unde vestile bune curg pentru romanca

Simona Halep a avut un inceput de an foarte slab si acest lucru a costat-o enorm, ea ajungand de pe pozitia a doua in clasamentul WTA pana pe locul 5,.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Indian Wells. Cu cine va juca romanca

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului Indian Wells dupa o victorie lejera in fata rusoaicei Ecaterina Makarova, scor 6-2, 6-4, anunta Jurnalul National. Simona Halep va juca in optimi.

Simona Halep stie cum o poate bate pe Serena Williams

Simona Halep s-a declarat increzatoare inaintea confruntarii cu liderul WTA, Serena Williams, din sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells. Romanca a precizat ca simte ca ii.

Indian Wells: Simona Halep vs Ekaterina Makarova 6-2, 6-4/ Cealalta Simona - In optimi, dupa o evolutie solida

Jocul Simonei Halep a aratat foarte bine impotriva Ekaterinei Makarova 32 WTA), numarul cinci mondial avand nevoie de doar o ora si cinci minute pentru a se impune de-o maniera categorica si pentru a se califica in optimile de la Indian Wells turneu pe care Simona l-a castigat in 2015). Halep a fost agresiva, concentrata si a incercat pe cat posibil sa stea doar la mana loviturilor sale. A fost 6-2, 6-4, dupa un meci dominat autoritar de sportiva nascuta la Constanta. Pentru Simona urmeaza acum duelul cu Barbora Strycova, din Cehia, locul 37 WTA.

Indian Wells: Simona Halep vs Barbora Strycova 6-3, 1-0/ Abandon Strycova - Halep se califica in sferturi

Simona Halep 5 WTA) a avut parte de un meci scurt impotriva Barborei Strycova, la scorul de 6-3, 1-0 pentru jucatoarea noastra sportiva din Cehia 37 WTA) abandonand din motive medicale. Meciul de pe terenul trei a durat 46 de minute. In urma acestui succes, Simona a obtinut calificarea in sferturile de finala de la Indian Wells, competitie pe care a castigat-o in urma cu un an.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )