Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medalii de aur si argint pentru satmareni, la Satu Mare International Masters Judo Championship

Adevărul Adevărul,
Medalii de aur si argint pentru satmareni, la Satu Mare International Masters Judo Championship

Zeci de judoka din Romania, Austria, Ungaria, Slovacia, Germania, Portugalia si Serbia au participat sambata, 11 octombrie, la prima editie a evenimentului Satu Mare International Masters Judo Championship. Satmarenii au avut o evolutie foarte buna la aceasta competitie, cucerind locurile I, II si III. continuă pe Adevărul

Locul II pentru popicarii de la CSM Satu Mare la etapa a II- a Campionatului National de la Campia Turziii

Arena de popice din Campia Turzii a gazduit sambata, 11 octombrie, etapa a II-a din cadrul Campionatului National de Juniori la popice. Sportivii de la CSM Satu Mare au incheiat pe locul II aceasta etapa, doborand in total 3. 053 de popice.

O pista pentru biciclisti va lega orasul Ardud de municipiul Satu Mare

O noua pista de biciclisti de circa 25 de km va lega municipiul Satu Mare de Ardud. Proiectul este demarat de catre reprezentantii APM, care spun ca pentru realizarea acestui nou proiect vor solicita finantare europeana.

Alegeri prezidentiale 2014 Laura Bota, presedinte PMP Satu Mare: Declaratia purtatorului de cuvant din campania PSD a jignit 25 % din populatia Romaniei

Presedintele Partidului Miscarea Populara Satu Mare, Laura Diana Bota, considera ca PSD a lansat intentionat atacurile declansate la adresa contracandidatilor lui Victor Ponta care nu au copii, iar lasarea senatoarei Gabriela Firea in lumina reflectoarelor este doar o sectiune din acest scenariu neadecvat de campanie electorala.

Procurorii l-au trimis in judecata pe barbatul din Satu Mare care a furat un taximetru si a impuscat un om

Procurorii l-au trimis in judecata pe barbatul din Satu Mare care a furat un taximetru amenintandu-l pe sofer cu un pistol, apoi a impuscat un alt barbat cu care bause, iar ulterior a fugit in strainatate, fiind prins in Slovenia de unde a fost extradat in septembrie .

Teapa intr-un club de fite din Cluj. Cinci satmareni au plecat fara sa plateasca nota, dupa ce au chefuit toata noaptea

Dupa ce au chefuit toata noaptea intr-un club de fite din Cluj, cinci tineri din Satu Mare au plecat pe furis, fara sa achite nota de plata. Pe imaginile videoau aparut doi baieti si trei tinere care au participat lapetrecere. Proprietarii clubului i-au dat pe toti pe mana politiei.

MEDALIE DE ARGINT pentru Romania, la Campionatele Mondiale de gimnastica

Gimnasta Larisa Iordache a castigat, duminica, medalia de argint in finala la sol, Campionatele Mondiale de la Nanning China). Larisa Iordache a intrat a doua in finala de la sol, evolutia ei fiind notata cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )