Libnet.ro
UNICEF

07:30

Medic de la expertiza capacitatii de munca din Slobozia, arestat pentru luare de mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Medic de la expertiza capacitatii de munca din Slobozia, arestat pentru luare de mita

Medicul Adrian Marius Stefan, expert in cadrul Compartimentului de Expertiza medicala a Capacitatii de Munca Slobozia, a fost arestat preventiv pentru luare de mita, fiind acuzat ca a primit bani de la 84 de persoane pentru eliberarea unor certificate medicale. continuă pe Ziarul Bursa

Antrenorul unei echipe de handbal din Bucuresti, arestat pentru ca viola minore de 10 ani

Antrenorul unei echipe de handbal din Bucuresti a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a violat sapte sportive cu varste intre 10 si 14 ani, scrie ziare. com. Ion Tibru, in varsta de 65 de ani, ar fi comis 15.

Un medic din cadrul Compartimentului de Expertiza medicala a Capacitatii de Munca Slobozia a fost arestat pentru 30 de zile. El a fost prins in flagrant in timp ce lua mita

Adrian Marius Stefan, medic in cadrul Compartimentului de Expertiza medicala a Capacitatii de Munca Slobozia, a fost arestat preventiv pentru luare de mita, informeaza Mediafax. Decizia judecatorilor de la.

Medic arestat pentru luare de MITA

Medicul Adrian Marius Stefan, expert in cadrul Compartimentului de Expertiza medicala a Capacitatii de Munca Slobozia, a fost arestat preventiv pentru luare de mita, fiind acuzat ca a primit bani de la 84 de.

Un medic din Slobozia, prins in FLAGRANT cand primea mita

Un medic de la Comisia de Expertiza medicala de la Spitalul Judetean Slobozia a fost prins in flagrant, joi, cand primea mita.

Un antrenor de handbal din Bucuresti, arestat preventiv pentru ca ar fi abuzat sexual fete pe care le pregatea la un club privat

Ion Tibru, antrenor de handbal din Bucuresti, a fost arestat preventiv pentru ca ar fi abuzat sexual cel putin 7 fete pe care le pregatea la un club de handbal privat din Capitala. Profesorul este acuzat de 15.

Senatorii vor doua copertine la intrarile din Palatul Parlamentului pentru a-i feri de accidentele produse de desprinderea pietrei naturale din constructia cladirii

Senatul intentioneaza sa construiasca doua copertine de protectie la intrarile din Palatul Parlamentului, acestea fiind cea destinata demnitarilor si parlamentarilor de rang inalt si cea destinata.

Sase persoane din Capitala, retinute pentru proxenetism

Potistii din Bucuresti au retinut cinci femei si un barbat cu varste intre 25 si 56 de ani acuzate de proxenetism, informeaza Politia Capitalei. Potrivit anchetatorilor, acestea subinchiriau cinci.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )