Libnet.ro
UNICEF

09:00

Medic sirian stabilit in Romania: Cele mai vechi biserici din lume exista in Siria, la noi s-au nascut religii. Am furnizat civilizatie si cultura in Europa

Adevărul Adevărul,
Medic sirian stabilit in Romania: Cele mai vechi biserici din lume exista in Siria, la noi s-au nascut religii. Am furnizat civilizatie si cultura in Europa

Cat de extremisti sunt sirienii? De ce vor refugiatii sa ajunga neaparat in Germania? Cum se traieste acum in Siria? Cum se vor adapta emigrantii la viata in Europa? Sunt cateva intrebari la care a raspuns medicul Kachef Hadi 53 de ani), unul dintre liderii comunitatii siriene din Romania. continuă pe Adevărul

Medic sirian stabilit in Romania: La noi s-au nascut religii. Am furnizat civilizatie si cultura in Europa

Cat de extremisti sunt sirienii? De ce vor refugiatii sa ajunga neaparat in Germania? Cum se traieste acum in Siria? Cum se vor adapta emigrantii la viata in Europa? Sunt cateva intrebari la care a raspuns medicul Kachef Hadi 53 de ani), unul dintre liderii comunitatii siriene din Romania.

Medic sirian din Romania: Exodul imigrantilor in Europa este unul comandat si finantat. Nu exista sirian de rand care sa aiba 40.000-50.000 de dolari sa plece cu familia lui spre Occident

Un doctor sirian anunta ca exodul imigrantilor in Europa este unul comandat. Chirurgul Nadim Al-Hajjar, stabilit in Romania din 1991, crede ca miile de refugiati sunt finantati pentru a lua drumul batranului.

Cele mai mari podgorii din Romania

Cele mai mari podgorii din Romania. Tara noastra este una dintre puterile viticole mondiale, cu o traditie de cel putin 2. 000 de ani in cultivarea vitei de vie.

Cele mai frumoase orase medievale din Europa. Printre ele se numara si doua localitati din Romania

Printre cele mai frumoase orase medievale din Europa se numara Bruges, Regensburg, Tallin, dar si localitati din Romania: Sighisoara si Sibiu.

Cele mai bune biciclete de oras

Cele mai bune biciclete de oras. Din ce in ce mai multe orase din Romania ofera piste de biciclete, asa ca bicicletele de oras au devenit in ultima vreme o alternativa viabila la masini sau la transportul in comun, fie pentru o plimbare de weekend, dar chiar si pentru drumul de fiecare zi catre si dinspre munca.

Cele mai sigure destinatii turistice din lume

In ciuda peisajelor extraordinare, nu orice loc este sigur pentru turisti. Pentru a stabili care sunt cele mai sigure tari pentru turisti, organizatia care analizeaza daca legile sunt respectate la nivel mondial, World Justice Report, a realizat o lista cu cele mai sigure locuri din lume.

Cindy Crawford, la 50 de ani! Cele mai frumoase aparitii din cariera!

Cindy Crawford va implini in curand 50 de ani si va marca acest lucru prin lansarea unei carti in care va vorbi despre cariera ei in lumea modei. Iata o selectie din cele mai frumoase aparitii ale vedetei, considerata unul din cele mai de succes modele din istorie.

Cele mai ciudate tipuri de pizza: pizza kebab, cu mici si cu sarmale, printre preparatele care i-ar scoate din minti pe italieni

Cele mai ciudate tipuri de pizza. Italienii pastreaza retetele pentru pizza cat se poate de simple, cu numai cateva ingrediente. insa gusturile nu se discuta, asa ca acasa la el fiecare face exact ce-i place. intreprinzatorii romani au lansat combinatii autohtone care pot fi incluse la loc de cinste printre cele mai ciudate tipuri de pizza, alaturi de pizza cu burgeri, cu topping de jeleu de zmeura sau cu spaghete.

Presa occidentala: Seful Porsche, Mathias Muller, ar avea sansele cele mai mari sa devina noul CEO al Volkswagen, dupa demisia lui Martin Winterkorn

Presa occidentala vehiculeaza acum numele lui Mathias Muller, in prezent director executiv al Porsche, ca avand sansele cele mai mari sa devina noul CEO al Volkswagen, dupa demisia lui Martin Winterkorn, in urma .

Cele mai mari secrete ale oamenilor, afisate pe un ecran urias

Cele mai mari frici si confesiunile emotionale ale strainilor sunt afisate in mod anonim intr-o gara aglomerata din sudul Marii Britanii. Proiectul The Waiting Wall le permite calatorilor care au drum prin gara Brighton sa se spovedeasca, confesiunile acestora fiind apoi afisate pe un ecran urias ce poate fi citit de orice pasager din zona. [] Cele mai mari secrete ale oamenilor, afisate pe un ecran urias Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )