Libnet.ro
UNICEF

01:06

Medicii rezidenti ameninta ca vor da in judecata Ministerul Sanatatii, daca nu primesc bursele promise de Guvern

Antena3 Antena3,
Medicii rezidenti ameninta ca vor da in judecata Ministerul Sanatatii, daca nu primesc bursele promise de Guvern

Medicii rezidenti din Iasi ameninta ca vor da in judecata Ministerul Sanatatii daca nu isi vor primi bursele de 670 de lei promise de Guvern inca din luna noiembrie a anului 2013, informeaza. continuă pe Antena3

Iasi: Medicii rezidenti ameninta ca vor da in judecata MS daca nu primesc bursele promise de Guvern

Medicii rezidenti din Iasi ameninta ca vor da in judecata Ministerul Sanatatii daca nu isi vor primi bursele de 670 de lei promise de Guvern inca din luna noiembrie a anului 2013. Acestia au precizat.

Medicii rezidenti ameninta Guvernul cu judecata pentru neplata burselor. Lipsa de actiune a autoritatilor, responsabila pentru exodul tinerilor medici

Tinerii rezidenti din sistemul sanitar iesean spun ca intentioneaza sa dea guvernul in judecaza daca bursa promisa de autoritati nu va fi acordata in perioada urmatoare.

UPDATE. UDMR a renuntat la propunerea pentru Ministerul Sanatatii (SURSE).

UDMR ar fi renuntat la Ministerul Sanataaii informeaza surse politice pentru B1TV. Pe acest post va fi propus un membru PSD. Ponta si Kelemen Hunor sunt intr-o intalnire, luni dimineata. Ponta nu vrea sa cedeze ministerul Sanatatii UDMR, Uniunea amenintand ca nu mai doreste, astfel, intrarea la guvernare, au declarat surse politice pentru B1tv. ro. Citeste si: Sedinta de urgenta USD, convocata, luni, la 14. 30 --- Ministerul Sanatatii ar putea fi preluat de UDMR, au declarat .

Un politician de cariera propus la ministerul Sanatatii: Nicolae Banicioiu

Social-democratul Nicolae Banicioiu si-a dorit inca din 2012 scaunul din fruntea Ministerului Sanatatii, dar atunci a fost preferat mai experimentatul Vasile Cepoi. Astazi Nicolae Banicioiu, 35 de ani, stomatolog si politician de cariera, este cel de-al 24 ministru roman al Sanatatii din ultimii 25 de ani. Este unul dintre apropiatii lui Victor Ponta, fiind ales consecutiv deputat in circumscriptiile dirijate de Viorel Hrebenciuc si Liviu Dragnea. In urma cu doi ani, Banicioiu critica dur infiintarea unei linii maghiare de studiu la Universitatea de Medicina din Targu-Mures, infiintare prevazuta acum in acordul incheiat intre PSD si UDMR.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )