Libnet.ro
UNICEF

14:00

Medicul Bradisteanu, achitat DEFINITIV in dosarul privind licitatia de la Administratia Nationala a Penitenciarelor

România Liberă România Liberă,
Medicul Bradisteanu, achitat DEFINITIV in dosarul privind licitatia de la Administratia Nationala a Penitenciarelor

Medicul Serban Bradisteanu a fost achitat, joi, definitiv, atat pentru abuz in serviciu, cat si pentru primire de foloase necuvenite, in dosarul in care a fost acuzat ca ar fi primit mita patru milioane si jumatate de euro privind o licitatie pentru echiparea spitalelor penitenciar, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Medicul Serban Bradisteanu, achitat definitiv in dosarul de coruptie

Medicul Serban Bradisteanu a fost achitat definitiv miercuri de Curtea de Apel Bucuresti pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu si luare de mita, in dosarul in care a fost trimis in judecata de procurorii DNA in legatura cu achizitionarea de aparatura medicala pentru penitenciare, informeaza Agerpres.

Medicul Serban Bradisteanu, achitat definitiv in dosarul privind licitatia de la ANP

Medicul Serban Bradisteanu a fost achitat, joi, definitiv, atat pentru abuz in serviciu, cat si pentru primire de foloase necuvenite, in dosarul in care a fost acuzat ca ar fi primit mita patru milioane si jumatate de euro privind o licitatie pentru echiparea spitalelor penitenciarelor.

Medicul Serban Bradisteanu, ACHITAT definitiv in dosarul privind achizitia de echipamente medicale

Medicul Serban Bradisteanu a fost achitat definitiv, joi, atat pentru abuz in serviciu, cat si pentru primire de foloase necuvenite, in dosarul in care a fost acuzat ca ar fi primit mita patru milioane si.

CNSC a cerut DNA informatii privind licitatia pentru trenurile de metrou

CNSC a primit doua contestatii la licitatia pentru achizitia de trenuri noi la metrou, dar asteapta raspunsul DNA privind eventuale nereguli anchetate in legatura cu desfasurarea procedurii organizate de Metrorex, contractul atribuit companiei CAF.

CNSC a cerut la DNA informatii privind licitatia pentru trenurile de metrou. Contestatiile Astra Vagoane si Alstom nu pot fi judecate

Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC) a primit doua contestatii la licitatia pentru achizitia de trenuri noi la metrou, dar nu le poate solutiona pana cand nu va primi de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) un raspuns in privinta unei eventuale anchete realizate de catre procurori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )