Libnet.ro
UNICEF

12:00

Medicul Serban Bradisteanu, achitat definitiv in dosarul de coruptie

Hotnews Hotnews,
 Medicul Serban Bradisteanu, achitat definitiv in dosarul de coruptie

Medicul Serban Bradisteanu a fost achitat definitiv miercuri de Curtea de Apel Bucuresti pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu si luare de mita, in dosarul in care a fost trimis in judecata de procurorii DNA in legatura cu achizitionarea de aparatura medicala pentru penitenciare, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Medicul Serban Bradisteanu, ACHITAT definitiv in dosarul privind achizitia de echipamente medicale

Medicul Serban Bradisteanu a fost achitat definitiv, joi, atat pentru abuz in serviciu, cat si pentru primire de foloase necuvenite, in dosarul in care a fost acuzat ca ar fi primit mita patru milioane si.

Medicul Serban Bradisteanu, achitat definitiv in dosarul privind licitatia de la ANP

Medicul Serban Bradisteanu a fost achitat, joi, definitiv, atat pentru abuz in serviciu, cat si pentru primire de foloase necuvenite, in dosarul in care a fost acuzat ca ar fi primit mita patru milioane si jumatate de euro privind o licitatie pentru echiparea spitalelor penitenciarelor.

Medicul Bradisteanu, achitat DEFINITIV in dosarul privind licitatia de la Administratia Nationala a Penitenciarelor

Medicul Serban Bradisteanu a fost achitat, joi, definitiv, atat pentru abuz in serviciu, cat si pentru primire de foloase necuvenite, in dosarul in care a fost acuzat ca ar fi primit mita patru milioane si jumatate de euro privind o licitatie pentru echiparea spitalelor penitenciar, relateaza Mediafax.

Dosarul Aparatura medicala pentru penitenciare. Medicul Serban Bradisteanu ar putea afla miercuri sentinta definitiva in acest caz

Medicul Serban Bradisteanu ar putea afla, miercuri, sentinta definitiva in dosarul Aparatura medicala pentru penitenciare in care este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu. in acest caz, in prima instanta, acesta a fost achitat de Tribunalul Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )