Libnet.ro
UNICEF

20:00

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei din Romania, s-a vaccinat anti-COVID la Spitalul Militar (VIDEO)

B1 B1,
Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei din Romania, s-a vaccinat anti-COVID la Spitalul Militar (VIDEO)

In aceasta dimineata, medicul Valeriu Gheorghita s-a vaccinat impotriva COVID-19 cu prima doza a serului de la Pfizer si BioNTech, utilizat in prezent pentru imunizarea populatiei din tara noastra. in. continuă pe B1

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, s-a vaccinat anti-COVID-19

Colonel medic dr. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare si medic primar boli infectioase la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Carol Davila, s-a vaccinat marti impotriva COVID-19.

VALERIU GHEORGHITA S-A VACCINAT IMPOTRIVA COVID: E timpul sa reducem consecintele negative ale acestei pandemii

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a facut in aceasta dimineata prima doza a vaccinului COVID, in centrul de vaccinare amenajat in policlinica Spitalului Militar Central din Bucuresti, relateaza Digi24.

Medicul Valeriu Gheorghita, despre campania de vaccinare: Din 4 ianuarie ar trebui sa avem 20.000 de persoane vaccinate pe zi

Colonel doctor Valeriu Gheorghita care coordoneaza Comitetul National pentru Planificarea Vaccinarii Covid-19 in Romania, a vorbit despre campania de vaccinare si importanta vaccinului in cadrul emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3, realizata de Radu Tudor.

Valeriu Gheorghita: Miercuri urmeaza sa vina a doua transa importanta de vacinuri de circa 150.000 de doze. Etapa a doua de vaccinare ar urma sa inceapa dupa 15ianuarie (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a anuntat ca miercuri, 6 ianuarie, va ajunge in Romania o noua transa de 15. 000 de doze de vaccin, iar in luna.

90% din centrele de vaccinare vor functiona incepand de luni. Valeriu Gheorghita: Ar trebui sa avem cel putin 20.000 de persoane vaccinate pe zi

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID din Romania a anuntat sambata seara ca odata cu data de 4 ianuarie ar trebui sa inceapa vaccinarea in peste 90% din cele 370 de.

Valeriu Gheorghita: 150 de mii de cadre medicale s-au inscris pana astazi pentru vaccinare

000 de persoane - cadre medicale - s-au inscris pana astazi pentru a fi vaccinate in prima etapa a campaniei. Autoritatile au estimat esantionul de persoane care au acces la vaccin in prima etapa la 250. 000, cu toate ca, initial, se vorbise despre 500. 000 de persoane, a declarat marti medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, intr-o conferinta de presa.

Valeriu Gheorghita: Peste 90.000 de persoane s-au programat la vaccinare pentru luna ianuarie. Programarile continua. Capacitatea de vaccinare ar putea sa atinga cel putin 140.000 de persoanezi

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19 spune ca in perioada 31 decembrie 2 ianuarie, au aparut o serie de disfunctionalitati in desfasurarea campaniei de.

Vaccinul anti-COVID-19, distribuit in cutii de pizza la spitalul din Slobozia Valeriu Gheorghita: Cred ca acest lucru nu are legatura cu siguranta in care este transportat

Vaccinul impotriva COVID-19 a ajuns astazi la Spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia ambalat in cutii de pizza, scrie publicatia locala independentonline. ro, care a publicat si fotografii cu cutiile in care era ambalat vaccinul, pe care se poate vedea ca scrie pizza. intrebat de jurnalisti, medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a declarat ca Nu stiu despre aceasta situatie, adaugand ca Cred ca acest lucru nu are legatura cu siguranta in care sunt transportate, este doar o modalitate in care sunt separate acele doze din pachetul initial, din modalitatea de ambalare initiala. Important este sa se respecte lantul de frig pentru ca ele nu sunt transportate efectiv in cutii de carton, ci sunt in cutii frigorifice cu data-loggere care monitorizeaza in permanenta temperatura.

Dr. Valeriu Gheorghita: Profesorii, printre cei vaccinati cu prioritate

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a declarat marti ca strategia de vaccinare prevede includerea profesorilor in categoria personalului care deserveste activitati esentiale, asadar acestia vor avea prioritate la administrarea serului.

Valeriu Gheorghita, dupa ce a fost vaccinat anti-COVID-19: Stiinta a triumfat. Vaccinarea reprezinta masura corecta, sigura, eficienta si rapida prin care putem impreuna sa revenim la normalitate (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat marti dimineata, dupa ce a fost vaccinat, ca acest moment este o dovada ca stiinta a triumfat si.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )