Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un membru al Bundestagului il va face de rusine pe Victor Ponta

România Liberă România Liberă,
Un membru al Bundestagului il va face de rusine pe Victor Ponta

Seful Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag a declarat ca, in timpul vizitei la Bucuresti, nu a solicitat o intalnire cu premierul Victor Ponta pentru ca el trebuie sa stea de vorba cu alte persoane si cu alte institutii, in contextul acuzatiilor care i se aduc . continuă pe România Liberă

Complexul Energetic Oltenia se constituie parte civila in procesul premierului Victor Ponta

Complexul Energetic Oltenia e si el parte in procesul in care e judecat premierul Victor Ponta. Politicanul este judecat pentru 17 infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor.

Huffington Post: Victor Ponta nu a adus vorba, in Mexic, la summitul pentru Guvernare Deschisa, de faptul ca a fost trimis in judecata pentru coruptie

Publicatia americana Huffington Post noteaza, ironic, ca premierul Victor Ponta a preferat sa nu aduca vorba despre faptul ca fost trimis in judecata pentru coruptie, in discursul pe care l-a tinut la Summit-ului Global pentru Guvernare Deschisa din Mexic.

Vladimir Voronin: Strelet, Filat si un oarecare Victor Ponta au cumparat 2.000 de hectare in Odesa

Liderul comunistilor din Moldova, Vladimir Voronin, l-a acuzat pe fostul premier Valeriu Strelet ca a cumparat, impreuna cu Vlad Filat si Victor Ponta, peste 2. 000 de hectare in orasul ucrainean Odesa, scrie agora. md.

Victor Ponta efectueaza prima vizita a unui premier roman in Mexic, din ultimii 25 de ani

In perioada 28-29 octombrie Primul-Ministru Victor Ponta va participa, in Mexic, la Summit-ul Global pentru o Guvernare Deschisa, ca raspuns la invitatia adresata de presedintele Statelor Unite Mexicane, domnul Enrique Pe and 241;a Nieto. Premierul va participa la deschiderea lucrarilor Summit-ului, alaturi de presedintele mexican, potrivit unui comunicat de presa al guvernului.

Victor Ponta pleaca miercuri in Mexic

Premierul Victor Ponta va pleca, miercuri, in Mexic, unde se va intalni cu presedintele Enrique Pena Nieto si va participa la Open Government Partnership Global Summit 27-29 Octombrie, eveniment care se desfasoara in capitala mexicana, informeaza Mediafax.

Victor Ponta va pleca, miercuri, in Mexic

Premierul Victor Ponta va pleca, miercuri, in Mexic, unde se va intalni cu presedintele Enrique Pena Nieto si va participa la Open Government Partnership Global Summit 27-29 Octombrie.

Victor Ponta, dupa intalnirea cu Iohannis: Dialog, respect reciproc si colaborare Guvern-Presedintie

Prim-ministrul Victor Ponta a scris pe contul personal de Twitter, la finalul discutiei cu presedintele Klaus Iohannis, ca s-a convenit sa existe deschidere totala pentru dialog, respect reciproc si colaborare Guvern-Presedintie pentru bunul mers al Romaniei.

Victor Ponta, asteptat la Cotroceni

Premierul Victor Ponta este asteptat la ora 15. 50 la Palatul Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Klaus Iohannis. Cel mai probabil tema principala a discutiei va fi criza refugiatilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )