Libnet.ro
UNICEF

06:00

Victor Ponta efectueaza prima vizita a unui premier roman in Mexic, din ultimii 25 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta efectueaza prima vizita a unui premier roman in Mexic, din ultimii 25 de ani

In perioada 28-29 octombrie Primul-Ministru Victor Ponta va participa, in Mexic, la Summit-ul Global pentru o Guvernare Deschisa, ca raspuns la invitatia adresata de presedintele Statelor Unite Mexicane, domnul Enrique Pe and 241;a Nieto. Premierul va participa la deschiderea lucrarilor Summit-ului, alaturi de presedintele mexican, potrivit unui comunicat de presa al guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Complexul Energetic Oltenia se constituie parte civila in procesul premierului Victor Ponta

Complexul Energetic Oltenia e si el parte in procesul in care e judecat premierul Victor Ponta. Politicanul este judecat pentru 17 infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor.

Sotia lui Victor Ponta si-a deschis cafenea in centrul Bucurestiului

In timp ce premierul Victor Ponta este aspru criticat in scandalul in care este implicat ministrul Gabriel Oprea, sotia lui, Daciana Sarbu, isi face debutul in afaceri deschizand o cafenea in centrul Bucurestiului. Iata ce produse vinde.

Victor Ponta pleaca miercuri in Mexic

Premierul Victor Ponta va pleca, miercuri, in Mexic, unde se va intalni cu presedintele Enrique Pena Nieto si va participa la Open Government Partnership Global Summit 27-29 Octombrie, eveniment care se desfasoara in capitala mexicana, informeaza Mediafax.

Victor Ponta va pleca, miercuri, in Mexic

Premierul Victor Ponta va pleca, miercuri, in Mexic, unde se va intalni cu presedintele Enrique Pena Nieto si va participa la Open Government Partnership Global Summit 27-29 Octombrie.

Victor Ponta, dupa intalnirea cu Iohannis: Dialog, respect reciproc si colaborare Guvern-Presedintie

Prim-ministrul Victor Ponta a scris pe contul personal de Twitter, la finalul discutiei cu presedintele Klaus Iohannis, ca s-a convenit sa existe deschidere totala pentru dialog, respect reciproc si colaborare Guvern-Presedintie pentru bunul mers al Romaniei.

Victor Ponta, asteptat la Cotroceni

Premierul Victor Ponta este asteptat la ora 15. 50 la Palatul Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Klaus Iohannis. Cel mai probabil tema principala a discutiei va fi criza refugiatilor.

Conducerea Camerei Deputatilor: Victor Ponta va explica utilizarea echipajelor de politie la insotirea demnitarilor

Biroul Permanent al Camerei a aprobat, luni, propunerea PNL ca saptamana viitoare premierul Victor Ponta sa prezinte, la Ora prim-ministrului, explicatii cu privire la utilizarea echipajelor de politie rutiera la insotirea demnitarilor, PNL renuntand la tema initiala, votul prin corespondenta.

Victor Ponta ii raspunde lui Iohannis: S-a dus la Bruxelles ca surda la hora

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Klaus Iohannis nu face nimic cand merge la Bruxelles, de aceea este de datoria lui sa informeze ceratenii si sa ia o pozitie cu privire la aceasta chestiune atat de importanta cum este criza imigrantilor.

Victor Ponta, despre scandalul politistului mort: E o lectie buna chiar si pentru Oprea

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu poate comenta ancheta privind moartea politistului din coloana oficiala a lui Oprea, intrucat are interdictie de la CSM, insa a aratat ca din punct de vedere politic este o lectie buna chiar si pentru Oprea.

Victor Ponta ii raspunde lui Iohannis: S-a dus la Bruxelles ca surda la hoarda

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Klaus Iohannis nu face nimic cand merge la Bruxelles, de aceea este de datoria lui sa informeze ceratenii si sa ia o pozitie cu privire la aceasta chestiune atat de importanta cum este criza imigrantilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )