Libnet.ro
UNICEF

22:00

Merkel: Uniunea Europeana si Rusia pot redeveni oricand buni prieteni

Adevărul Adevărul,
Merkel: Uniunea Europeana si Rusia pot redeveni oricand buni prieteni

Rusia poate redeveni oricand un partener bun. Usa pentru discutii ramane deschisa, a declarat luni Angela Merkel, cancelarul Germaniei, adaugand ca a apreciat luni ca Uniunea Europeana si Rusia pot evita escaladarea tensiunilor in pofida divergentelor cu privire la conflictul din Ucraina. continuă pe Adevărul

Merkel: UE si Rusia pot redeveni oricand buni prieteni

Uniunea Europeana si Rusia ar putea redeveni orcand buni prieteni si ar putea evita escaladarea tensiunilor, chiar daca au opinii diferite asupra conflictului din Ucraina, a declarat cancelarul german Angela Merkel.

Uniunea Europeana va decide miercuri asupra aplicarii de noi sanctiuni impotriva Rusiei

Uniunea Europeana va decide miercuri daca sa aplice sau sa suspende noile sanctiuni economice adoptate impotriva Rusiei, a anuntat, marti, Comisia Europeana, informeaza AFP. Statele membre vor aborda din nou.

Cine sunt Transneft, Gazprom Neft si Rosneft, noile grupuri ruse incluse de Uniunea Europeana pe lista sanctiunilor

Transneft si Gazprom Neft au fost incluse de catre Uniunea Europeana UE) pe lista sanctiunilor, alaturi de acestea fiind si gigantul Rosneft, dar si orice alta companie rusa de stat cu o cifra de afaceri mai mare de 27 de miliarde de dolari, scrie agentia rusa Ria Novosti, care citeaza Reuters.

Rusia va reactiona impotriva sanctiunilor impuse de Uniunea Europeana

Rusia a reactionat impotriva unei noi runde de sanctiuni stabilite pe fondul crizei din Ucraina, oficialii declarand ca acestea vor lovi si in interesele europenilor si avertizand ca are dreptul de a raspunde. UE mai bine ajuta estul Ucrainei, decat sa impuna sanctiuni propriilor tari sau Rusiei, spune ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov.

Barroso: UE intentioneaza sa coopereze cu Rusia in estul Ucrainei. Un nou razboi rece nu corespunde intereselor nimanui

Uniunea Europeana intentioneaza sa coopereze cu Federatia Rusa pentru a se ajunge la o solutie politica a conflictului din estul Ucrainei, a declarat presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )