Libnet.ro
UNICEF

22:00

Uniunea Europeana va decide miercuri asupra aplicarii de noi sanctiuni impotriva Rusiei

Antena3 Antena3,
Uniunea Europeana va decide miercuri asupra aplicarii de noi sanctiuni impotriva Rusiei

Uniunea Europeana va decide miercuri daca sa aplice sau sa suspende noile sanctiuni economice adoptate impotriva Rusiei, a anuntat, marti, Comisia Europeana, informeaza AFP. Statele membre vor aborda din nou. continuă pe Antena3

Sursa europeana: Noi sanctiuni UE programate pentru Gazprom Neft, Rosneft si Transneft

Noile sanctiuni impotriva Rusiei pe care Uniunea Europeana urmeaza sa le adopte astazi vor restrange accesul la pietele de capital pentru marile companii petroliere rusesti Rosneft, Transneft si Gazprom Neft, a declarat o sursa europeana, citata de Reuters.

UE a aprobat noi sanctiuni impotriva Rusiei - diplomati

Uniunea Europeana a aprobat luni o noua serie de sanctiuni impotriva Rusiei, in contextul crizei din Ucraina, insa a precizat ca punerea in aplicare a acestor sanctiuni ar putea fi amanata cateva zile, pentru a da timp Moscovei sa-si continue eforturile de pace, au anuntat diplomati, potrivit Mediafax. Noile sanctiuni trebuie sa restranga accesul la pietele de capital pentru marile companii petroliere rusesti Rosneft si Transneft, precum si activitatile petroliere ale gigantului Gazprom.

Oficial rus: UE trebuie sa renunte la noi sanctiuni impotriva Rusiei, in contextul armistitiului din Ucraina

Uniunea Europeana trebuie sa renunte la adoptarea de noi sanctiuni impotriva Rusiei, in conditiile in care la Minsk s-a ajuns la un acord de incetare a focului in Ucraina, considera seful Comisiei pentru afaceri externe din cadrul Dumei de Stat camera inferioara a parlamentului rus), Alexey Pushkov.

Dmitri Medvedev: Rusia ar putea sa inchida spatiul aerian ca raspuns la noi sanctiuni occidentale

Primul ministru Dmitri Medvedev a declarat ca Guvernul Rusiei nu exclude posibilitatea de a inchide spatiul aerian, ca raspuns la noi sanctiuni sectoriale occidentale. Statele occidentale trebuie sa fie intrebate .

Rusia avertizeaza ca va reactiona in cazul unor noi sanctiuni economice ale UE

Rusia a avertizat sambata ca va reactiona in cazul unor noi sanctiuni economice ale Uniunii Europene, dupa acordul de principiu anuntat cu o zi inainte de statele europene impotriva Moscovei pentru atingerea adusa suveranitatii Ucrainei, relateaza AFP.

Rusia avertizeaza ca va reactiona in caz de noi sanctiuni din partea UE

Rusia a avertizat sambata ca va reactiona in cazul unor noi sanctiuni economice ale Uniunii Europene.

Rusia anunta ca va reactiona in cazul unor noi sanctiuni la adresa sa din partea UE

Rusia a avertizat sambata ca va reactiona in caz unor noi sanctiuni economice impotriva sa din partea Uniunii Europene, dupa acordul de principiu incheiat vineri de membrii UE in acest sens, scrie AFP.

Merkel: Uniunea Europeana si Rusia pot redeveni oricand buni prieteni

Rusia poate redeveni oricand un partener bun. Usa pentru discutii ramane deschisa, a declarat luni Angela Merkel, cancelarul Germaniei, adaugand ca a apreciat luni ca Uniunea Europeana si Rusia pot evita escaladarea tensiunilor in pofida divergentelor cu privire la conflictul din Ucraina.

Cine sunt Transneft, Gazprom Neft si Rosneft, noile grupuri ruse incluse de Uniunea Europeana pe lista sanctiunilor

Transneft si Gazprom Neft au fost incluse de catre Uniunea Europeana UE) pe lista sanctiunilor, alaturi de acestea fiind si gigantul Rosneft, dar si orice alta companie rusa de stat cu o cifra de afaceri mai mare de 27 de miliarde de dolari, scrie agentia rusa Ria Novosti, care citeaza Reuters.

Rusia va reactiona impotriva sanctiunilor impuse de Uniunea Europeana

Rusia a reactionat impotriva unei noi runde de sanctiuni stabilite pe fondul crizei din Ucraina, oficialii declarand ca acestea vor lovi si in interesele europenilor si avertizand ca are dreptul de a raspunde. UE mai bine ajuta estul Ucrainei, decat sa impuna sanctiuni propriilor tari sau Rusiei, spune ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )