Libnet.ro
UNICEF

00:08

Rusia avertizeaza ca va reactiona in cazul unor noi sanctiuni economice ale UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rusia avertizeaza ca va reactiona in cazul unor noi sanctiuni economice ale UE

Rusia a avertizat sambata ca va reactiona in cazul unor noi sanctiuni economice ale Uniunii Europene, dupa acordul de principiu anuntat cu o zi inainte de statele europene impotriva Moscovei pentru atingerea adusa suveranitatii Ucrainei, relateaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Rusia anunta ca va reactiona in cazul unor noi sanctiuni la adresa sa din partea UE

Rusia a avertizat sambata ca va reactiona in caz unor noi sanctiuni economice impotriva sa din partea Uniunii Europene, dupa acordul de principiu incheiat vineri de membrii UE in acest sens, scrie AFP.

Rusia avertizeaza ca va reactiona in caz de noi sanctiuni din partea UE

Rusia a avertizat sambata ca va reactiona in cazul unor noi sanctiuni economice ale Uniunii Europene.

Rusia ar putea fi supusa astazi unor noi sanctiuni

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a declarat ieri ca Rusia ataca Ucraina, amplificandu-si, astfel, retorica impotriva Moscovei in debutul summitului Aliantei Nord-Atlantice de la Newport, in Tara Galilor Marea Britanie), relateaza Reuters. Ne confruntam cu un mediu de securitate schimbat substantial. Spre Est, Rusia ataca Ucraina, a declarat el jurnalistilor la sosirea la summitul NATO.

Avertismentul Rusiei: Daca sanctiunile UE devin efective, vom avea o REACTIE

Rusia a avertizat sambata ca va reactiona in cazul unor noi sanctiuni economice ale Uniunii Europene, dupa acordul de principiu anuntat cu o zi inainte de statele europene impotriva Moscovei pentru atingerea.

Washingtonul pregateste noi sanctiuni vizand Moscova

SUA pregatesc, in stransa coordonare cu Uniunea Europeana UE), noi sanctiuni economice vizand Rusia, acuzata de agresiune asupra Ucrainei, a anuntat Casa Alba in prima zi a Summitului NATO de la Newport, in Tara Galilor, relateaza Mediafax, care.

Un nou pachet de sanctiuni economice impotriva Rusiei: ce a inclus pe lista UE

Ambasadorii celor 28 de state membre ale Uniunii Europene UE) au aprobat vineri seara, la Bruxelles, noi sanctiuni economice impotriva Rusiei ca urmare a subminarii suveranitatii Ucrainei, in pofida semnarii unui armistitiu intre Kiev si rebelii.

Rusia acuza UE ca vrea sa impuna noi sanctiuni pentru ca nu stie cum sa opreasca razboiul

Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant : Uniunea Europeana analizeaza noi sanctiuni pentru ca nu stie cum sa opreasca acest conflict, razboiul civil din Ucraina.

Oficial rus: UE trebuie sa renunte la noi sanctiuni impotriva Rusiei, in contextul armistitiului din Ucraina

Uniunea Europeana trebuie sa renunte la adoptarea de noi sanctiuni impotriva Rusiei, in conditiile in care la Minsk s-a ajuns la un acord de incetare a focului in Ucraina, considera seful Comisiei pentru afaceri externe din cadrul Dumei de Stat camera inferioara a parlamentului rus), Alexey Pushkov.

Ministerul rus de Externe: UE analizeaza noi sanctiuni impotriva Rusiei, dar nu stie cum sa opreasca razboiul din Ucraina

Uniunea Europeana analizeaza noi sanctiuni impotriva Rusiei, insa habar nu are cum sa opreasca razboiul din Ucraina, a declarat joi Ministerul rus de Externe, informeaza Itar-Tass. Am.

Rusia va reactiona impotriva sanctiunilor impuse de Uniunea Europeana

Rusia a reactionat impotriva unei noi runde de sanctiuni stabilite pe fondul crizei din Ucraina, oficialii declarand ca acestea vor lovi si in interesele europenilor si avertizand ca are dreptul de a raspunde. UE mai bine ajuta estul Ucrainei, decat sa impuna sanctiuni propriilor tari sau Rusiei, spune ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )