Libnet.ro
UNICEF

01:05

Washingtonul pregateste noi sanctiuni vizand Moscova

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Washingtonul pregateste noi sanctiuni vizand Moscova

SUA pregatesc, in stransa coordonare cu Uniunea Europeana UE), noi sanctiuni economice vizand Rusia, acuzata de agresiune asupra Ucrainei, a anuntat Casa Alba in prima zi a Summitului NATO de la Newport, in Tara Galilor, relateaza Mediafax, care. continuă pe Wall-Street Ro

Rusia acuza UE ca vrea sa impuna noi sanctiuni pentru ca nu stie cum sa opreasca razboiul

Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant : Uniunea Europeana analizeaza noi sanctiuni pentru ca nu stie cum sa opreasca acest conflict, razboiul civil din Ucraina.

Ministerul rus de Externe: UE analizeaza noi sanctiuni impotriva Rusiei, dar nu stie cum sa opreasca razboiul din Ucraina

Uniunea Europeana analizeaza noi sanctiuni impotriva Rusiei, insa habar nu are cum sa opreasca razboiul din Ucraina, a declarat joi Ministerul rus de Externe, informeaza Itar-Tass. Am.

Australia anunta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Australia a anuntat ieri noi sanctiuni impotriva Rusiei in legatura cu ceea ce premierul Tony Abbott a calificat drept actiunile de intimidare a Ucrainei, Kremlinul fiind acuzat de sustinere a gruparilor de insurgenti prorusi care lupta impotriva guvernului la Kiev, relateaza Reuters, citata de Agerpres.

UE va lua o decizie privind impunerea unor noi sanctiuni Rusiei pana vineri

Uniunea Europeana UE) va adopta pana vineri o decizie cu privire la impunerea unei noi serii de sanctiuni Rusiei, ca raspuns la agresiunea acesteia asupra Ucrainei, a declarat marti ministrul italian de Externe Federica Mogherini,.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )