Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce mesaj transmite Ponta, la trei ani de la referendumul pentru demiterea lui Basescu

România Liberă România Liberă,
Ce mesaj transmite Ponta, la trei ani de la referendumul pentru demiterea lui Basescu

Premierul Victor Ponta a transmis, miercuri, pe pagina personala de Facebook, ca pentru el ziua de 29 iulie reprezinta un moment extraordinar, comparabil cu ziua de 22 decembrie 1989. continuă pe România Liberă

Ponta, mesaj la trei ani de la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu: Eu si Crin platim pretul pentru indrazneala de atunci

La trei ani de la referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu, premierul Victor Ponta spune ca era de asteptat ca impreuna cu fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, sa plateasca pretul pentru indrazneala de atunci.

Ponta, la trei ani de la referendumul de demitere a lui Basescu: Platim pentru indrazneala de atunci

Premierul Victor Ponta spune, la trei ani de la referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu, ca data de 29 iulie e comparabila doar cu ziua Revolutiei si considera ca plateste pentru indrazneala.

Se implinesc trei ani de cand romanii l-au demis pe Traian Basescu

Se implinesc trei ani de la momentul in care Traian Basescu a fost demis din functia de presedinte de 7,4 milioane de romani. in ciuda votului, fostul presedinte a ramas insa in functie cu.

Victor Ponta, despre rectificarea bugetara: Pentru Administratia Prezidentiala, 10 milioane de lei in plus, atat cat au cerut. Presedintele tarii trebuie sa faca deplasari si trebuie sa aiba bani sa le faca (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, inainte de sedinta de Guvern, ca, la rectificarea bugetara, a dat 10 milioane de lei in plus Administratiei Prezidentiale, asa cum a cerut. Pentru Administratia.

Victor Ponta: Felicit Antena 3 pentru campania impotriva abuzurilor

Premierul Victor Ponta, invitat luni la emisiunea Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, a declarat ca felicita Antena 3 pentru campania impotriva abuzurilor si a mentionat ca justitia trebuie si e foarte bine sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )