Libnet.ro
UNICEF

22:30

Mesajul lui Iohannis, de ziua NATO: Aderarea, unul din cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Antena3 Antena3,
Mesajul lui Iohannis, de ziua NATO: Aderarea, unul din cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Aderarea la NATO constituie unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane a tarii noastre, afirma presedintele Klaus Iohannis, duminica, intr-un mesaj transmis cu ocazia. continuă pe Antena3

Ziua NATO in Romania: Se implinesc 12 ani de cand drapelul tarii noastre a fost arborat oficial la sediul Aliantei Nord Atlantice. La MApN are loc Ziua Portilor Deschise (VIDEO)

Ceremonie militara fastuoasa duminica, la sediul Ministerului Apararii Nationale, pentru a sarbatori Ziua NATO. Se implinesc 12 ani de cand drapelul Romaniei a fost arborat oficial la sediul.

Basescu: PSD-istii si PNL-istii se bucura frenetic atunci cand unul din tabara cealalta este arestat. Doar niste oameni marunti pot gandi libertatile fundamentale in functie de interesele politice

PSD-istii si PNL-istii se bucura frenetic atunci cand unul din tabara cealalta este arestat, desi corect este ca nimeni sa nu poarte catuse inainte de a fi condamnat definitiv de un judecator, a su.

Mesajul presedintelui Iohannis cu ocazia Zilei NATO in Romania

Cel mai remarcabil succes al Romaniei in politica externa, astfel caracterizeaza seful statului aderarea la NATO, cu ocazia Zilei NATO in Romania, consemneaza Agerpres.

Ziua NATO in Romania: Ziua Portilor deschise la Ministerul Apararii

Sediul Ministerului Apararii va fi deschis publicului duminica, pana la ora 13. 00, cu ocazia Zilei NATO in Romania.

FOTO Ziua NATO, tratata cu dezinteres la Slatina. Militarii, pompierii, politistii, jandarmii si trei-patru directori au raspuns invitatiei prefectului

Ziua se anunta frumoasa, invitatiile au fost lansate din vreme, insa la ceremonia organizata cu prilejul Zilei NATO in Romania n-au venit pe platoul din fata Prefecturii Olt mai mult de trei-patru directori de institutii deconcentrate, exceptandu-i pe sefii Politiei, ISU, IJJ si Unitatea Militara.

Sondaj: Unul din doi belgieni vrea inchiderea frontierelor si considera ca ecuatia refugiat=musulman=terorist nu are nimic aberant

Un belgian din doi vrea inchiderea granitelor, potrivit unui sondaj care a avut ca scop determinarea starii societatii din Belgia dupa atentatele din 22 martie de la Bruxelles, arata agerpres. ro. Sondajul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )