Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mesajul presedintelui Iohannis cu ocazia Zilei NATO in Romania

România Liberă România Liberă,
Mesajul presedintelui Iohannis cu ocazia Zilei NATO in Romania

Cel mai remarcabil succes al Romaniei in politica externa, astfel caracterizeaza seful statului aderarea la NATO, cu ocazia Zilei NATO in Romania, consemneaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos, mesaj cu ocazia Zilei NATO: Sistemul antiracheta de la Deveselu e in grafic, nu e o amenintare fata de o tara anume

Dacian Ciolos a spus ca provocarile de securitate au luat-o intr-o directie care nu pot decat sa confirme necesitatea intaririi capacitatii NATO, Romania fiind pregatita sa ajute la.

Mesajul lui Iohannis, de ziua NATO: Aderarea, unul din cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Aderarea la NATO constituie unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane a tarii noastre, afirma presedintele Klaus Iohannis, duminica, intr-un mesaj transmis cu ocazia.

Ziua NATO in Romania: Ziua Portilor deschise la Ministerul Apararii

Sediul Ministerului Apararii va fi deschis publicului duminica, pana la ora 13. 00, cu ocazia Zilei NATO in Romania.

Palatul Cotroceni si sediul Guvernului vor fi iluminate in albastru sambata noapte cu ocazia Zilei Internationale de Constientizare a Autismului

Presedintia si Guvernul se alatura campaniei Light it up blue cu ocazia Zilei Internationale de Constientizare a Autismului si vor lumina Palatul Cotroceni si Palatul Victoria in albastru in noaptea dintre sambata si duminica.

Palatul Cotroceni va fi iluminat in albastru cu ocazia Zilei Internationale de Constientizare a Autismului

Palatul Cotroceni va fi iluminat in albastru, in noaptea de sambata spre duminica, Administratia Prezidentiala alaturandu-se astfel campaniei Light It Up Blue, desfasurata cu ocazia Zilei Internationale de Constientizare a Autismului.

Cum ironizeaza fostul premier Ponta vizita presedintelui Iohannis in Statele Unite

Fostul premier Victor Ponta a criticat faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu a avut intalniri separate cu oficiali ai altor state, in marja vizitei pe care acesta o efectueaza la Washington.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )